Εριέττα Κούρκουλου: Και το όνομα αυτού “Νίκος” – Η βάφτιση και η τούρτα-υπερπαραγωγή

Εριέττα Κούρκουλου: Και το όνομα αυτού "Νίκος" - Η βάφτιση και η τούρτα-υπερπαραγωγή

Το Σάββατο 24/9 ήταν μια πολύ ιδίαιτερη μέρα για την Εριέττα Κούρκουλου και τον αγαπημένο της Βύρωνα Βασιλειάδη, καθώς βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους.

Τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από τον γιο τους γι’ αυτό και την βάπτισή του δεν την έμαθε κανείς πέρα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους χθες Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε – όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το ζευγάρι – είναι Νίκος.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν θέλει να δουν το φως της δημοσιότητας περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που οι δυο τους αποφάσισαν να δημοσιεύσουν είναι μια κάρτα που υπήρχε στα τραπέζια των καλεσμένων και  ενημέρωνε τους καλεσμένους πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan γεγονός που αντικατοπτρίζει τη στάση ζωής που έχουν επιλέξει η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης με την οποία προσπαθούν να μεγαλώσουν και τον γιο τους.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, η Εριέττα Κούρκουλου ανήρτησε στο Instagram μία φωτογραφία όπου μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα της βάφτισης του γιου της. Αυτή ήταν τετραώροφή σε μπλε και λευκό χρώμα, ενώ στην κορυφή υπήρχε το γράμμα “Ν”.

Διαβάστε επίσης

Μεσσηνία: 4 μηνών βρέφος διασωληνώθηκε στο Παίδων – Σε κρίσιμη κατάσταση -Συνελήφθη ο πατέρας του

Αλιβέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών – Πώς ξεκίνησε ο καβγάς (βίντεο)

«Έμαθα από την τηλεόραση για το παιδί μου»: Ξεσπά ο πατέρας της Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι