Έρχεται το πιο διασκεδαστικό Halloween Σαββατοκύριακο με τα καινούργια παιχνίδια της Κάισσα!

Τι πλάνα έχετε για το Halloween Σαββατοκύριακο που έρχεται; Που ο καιρός κρυώνει και μας καλεί να μείνουμε σπίτι, να στρώσουμε μοκέτες και να χαλαρώσουμε με τα παιδιά μην κάνοντας -σχεδόν- τίποτα;

Να σας προτείνουμε την καλύτερη ιδέα; Καταρχάς, γεμίστε το σπίτι με πορτοκαλί κολοκύθες (γιατί όχι; Φτιάξτε και μια κολοκυθόπιτα!). Φορέστε καπέλα μάγου, κρεμάστε και καμιά πλαστική νυχτερίδα, καμιά αράχνη, χαμηλώστε τα φώτα και… Αν τα παιδιά σας είναι από 4 ετών και πάνω, αναζητήστε τα φοβερά παρακάτω επιτραπέζια της Κάισσα και περάστε όλο το Σαββατοκύριακο παίζοντας! Πιστέψτε μας, θα τους μείνει αξέχαστο.

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ

Μπόινγκ, άουτς! Ο μικρός μάγος τρίβει τα μάτια του έκπληκτος. Υπάρχει τοίχος εδώ; Στο περιπετειώδες αυτό παιχνίδι, οι μαθητευόμενοι μάγοι εξερευνούν με περιέργεια το μαγικό λαβύρινθο. Η σημαντική αποστολή τους είναι να αναζητήσουν τα μαγικά σύμβολα! Αυτό, βέβαια, θα ήταν πολύ εύκολο αν οι μεγάλοι μάγοι δεν σκάρωναν κατά καιρούς πλάκες στα παιδιά, με δρόμους μαγεμένους, γεμάτους αόρατους τοίχους και μυστικά τούνελ! Ο πρώτος, πάντως, που θα καταφέρει να βρει τα 5 μαγικά σύμβολα θα είναι ο νικητής!

Παίχτες: 2-4

Ηλικία: 6+

Διάρκεια παιχνιδιού: 15′

TA ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

Ένα σκανδαλιάρικο φάντασμα βρίσκεται στην κορυφή της σκάλας ενός παλιού αρχοντικού και κοροϊδεύει τους πάντες. Τέσσερα παιδιά αποφασίζουν να μεταμφιεστούν σε φαντάσματα, και να ανέβουν τη σκάλα για να το τρομάξουν! Προσέξτε όμως: πρέπει να θυμάστε ποιο παιδί κρύβεται κάτω από κάθε φάντασμα! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κερδίσετε! Στο ξεκαρδιστικό αυτό παιχνίδι παρατηρητικότητας και μνήμης μπορούν να συμμετέχουν ακόμα και τα πολύ μικρά μέλη της οικογένειας!

Παίχτες: 2-4

Ηλικία: 4+

Διάρκεια παιχνιδιού: 10′

Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Βοήθεια! Ο κακός μάγος Κορακομύτης κλείδωσε τη μικρή Πριγκίπισσα στον πύργο και μετά έκρυψε το κλειδί στο δάσος. Γρήγορα, βιαστείτε και αρχίστε να ψάχνετε! Προσέξτε όμως, γιατί ο μάγος θα σας προλάβει! Αν βρείτε το κλειδί, μπορείτε να προσπαθήσετε να απελευθερώσετε την Πριγκίπισσα. Όμως, τι είναι πάλι αυτό; Ο πύργος είναι μαγεμένος! Μόνο αν βρείτε τη σωστή κλειδαρότρυπα η Πριγκίπισσα θα φύγει χοροπηδώντας από τον πύργο.

Απολαυστικό, γρήγορο, με πρωτότυπες φιγούρες και ένα παραμυθένιο ταμπλό, το παιχνίδι αυτό θα το λατρέψει όλη η οικογένεια!

Παίχτες: 2-4

Ηλικία: 5+

Διάρκεια παιχνιδιού: 20′