Φωτιά στην Πεντέλη: Η δραματική διάσωση εγκύου – Εκκένωσε το σπίτι της και έχασε το δρόμο διαφυγής (video)

Τιτάνια είναι η μάχη που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά στην Πεντέλη, στην Παλλήνη και στο Ντράφι που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το απόγευμα της Τρίτης (19/07).

Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας με κύριο βραχίονα το Πυροσβεστικό Σώμα, έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες με σκοπό να περιοριστούν τα μέτωπα, ωστόσο η ταχύτητα, η ένταση των ανέμων και η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσής τους, δημιουργούσαν συνεχώς μέτωπα και δυσχέραιναν το έργο των δυνάμεων.

Η δραματική διάσωση εγκύου – Εκκένωσε το σπίτι της και έχασε το δρόμο διαφυγής (video)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η δραματική διάσωση εγκύου που ακολούθησε τις οδηγίες εκκένωσης αλλα μπαίνοντας στο αυτοκίνητό της πανικόβλητη έχασε το δρόμο της διαφυγής. Οι αστυνομικοί την καθοδήγησαν και η έγκυος μεταφέρθηκε σώα και ασφαλής σε οικείο της χώρο.

Δείτε το σχετικό video εδώ από το 01.25

«Δόθηκε ολονύχτια μάχη από όλες τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής, κ. Αρτοποιός, επισημαίνοντας ότι πρώτη προτεραιότητα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ήταν και παραμένει η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, και φυσικά η προστασία των κρίσιμων υποδομών ζωτικής σημασίας αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στην Ναύπακτο: Κατέρρευσε και πέθανε 26χρονη αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

Φωτιά στην Παλλήνη: Η επίσημη ανακοίνωση των Εκπαιδευτηρίων που περικυκλώθηκαν από τις φλόγες

Αυτό είναι το νο 1. μυστικό για ξένοιαστες καλοκαιρινές βόλτες με τα παιδιά

Φωτιά στην Πεντέλη: «Συγκινητική η κινητοποίηση έφηβων εθελοντών οι οποίοι ήρθαν με τα ποδήλατά τους»