Φρίκη: Παιδόφιλος κανίβαλος σκότωσε 21χρονο και έφαγε το πτώμα με τη 12χρονη κοπέλα του

Μια ασύλληπτη υπόθεση κανιβαλισμού με προεκτάσεις παιδοφιλίας αποκαλύφθηκε στη Ρωσία συγκλονίζοντας τόσο την τοπική κοινωνία όσο και όλη την Ευρώπη.  Ο Arkady Zverev, σύμφωνα με την Daily Mail, ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Alexander Popovich τον Απρίλιο του 2018 και στη συνέχεια έφαγε το πτώμα μαζί με την  12χρονη κοπέλα του.

Η απίστευτη ιστορία του 22χρονου κανίβαλου -παιδόφιλου

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, ο Zverev έπεσε σε κώμα πριν από τέσσερις μήνες έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στο κελί του στη φυλακή. Άφησε ωστόσο την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος. Όταν συνελήφθη, ο 22χρονος είχε περιγράψει στους αστυνομικούς το αποτρόπαιο έγκλημά του, λέγοντας ότι σκότωσε τον 21χρονο, στη συνέχεια του έβγαλε το μάτι και μαγείρεψε το κεφάλι του. Η μητέρα του θύματος, Galina Popovich, τόνισε: «Υπάρχει κάρμα τελικά και πήρε την απόφασή του».

Και η 12χρονη πήρε μέρος στον κανιβαλισμό – Αμετανόητη για τις πράξεις της

Η 12χρονη, την οποία ο ίδιος αποκαλούσε «κοπέλα του», ανέφερε στις Αρχές πως εκείνη τηγάνισε την καρδιά του θύματός του και την έφαγε, όπως και το μυαλό του. Η 12χρονη έχει μεταφερθεί σε αναμορφωτήριο, όμως, οι Αρχές δεν μπορούν να την κατηγορήσουν για κανιβαλισμό καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι πολύ μικρή.

Η μητέρα του θύματος σημείωσε πως ο 22χρονος «φάνηκε να λυπάται για την πράξη του, αλλά η μαθήτρια όχι».