Φρίκη! Πατριός χτύπησε μέχρι θανάτου τον 3χρονο γιο του – Τι έκανε η εγκυμονούσα μητέρα!

Μια φρικτή υπόθεση οικογενειακής βίας συγκλονίζει εδώ και λίγες ώρες την κοινωνία της Georgia στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο 21χρονος Joshua Richards κατηγορείται για τη δολοφονία του 3χρονου θετού του γιου Brentley Gore.

Ο νεαρός, γιος του αρχηγού της αστυνομίας της πόλης Carrolton, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια στη δικαστική αίθουσα και απαντούσε κλαίγοντας στις ερωτήσεις του δικαστή την Κυριακή που μας πέρασε.

Ο δικηγόρος του 21χρονου ισχυρίζεται πως ο θάνατος του μικρού παιδιού οφείλεται σε τυχαία πτώση, αφού, όπως υποστηρίζει, έπεσε από τα χέρια του πατριού του, όταν η μητέρα του κοιμόταν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της οικογένειας μετά καταγγελία που έγινε για ένα τραυματισμένο παιδί. Ήταν η μητέρα του 3χρονου Brentley Gore που τους κάλεσε σε κατάσταση πανικού.

Κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης του 21χρονου με ζώνη στον θετό του γιο. Επικοινώνησε με τις αρχές όταν διαπίστωσε ότι το παιδί είχε τραυματιστεί στο κεφάλι και δεν μπορούσε να ξυπνήσει το πρωί.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, καθώς είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα κρανίου, έγινε αερομεταφορά του 3χρονου αγοριού σε νοσοκομείο της Ατλάντα.

Ο Brentley υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη (25-01) για να αφαιρεθεί τμήμα του διαλυμένου κρανίου του. Οι γιατροί ήλπιζαν να ανακουφιστεί μέρος της πίεσης από το πρήξιμο του εγκεφάλου του, αλλά, δυστυχώς, το αγοράκι υπέκυψε στα τραύματά του την Κυριακή (28-01), με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως το χτυπούσε με ζώνη ο πατριός του.

Η απαρηγόρητη μητέρα, που είναι δύο μηνών έγκυος στο παιδί του, είχε παντρευτεί τον 21χρονο πριν από 8 μήνες.