Φρίκη στη Ρόδο: Μητέρα κατήγγειλε τον βιασμό της 15χρονης κόρης από τον σύντροφό της

Μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 15χρονης από τον σύντροφο της μητέρας της ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Ρόδου.

“Ο σύντροφός μου κακοποίησε σεξουαλικά την  έφηβη κόρη μου για 2 χρόνια”

Η υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης μετά από σχετική δικογραφία που σχημάτισε το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού αφορά τις ασελγείς πράξεις 36χρονου τα τελευταία δύο χρόνια εις βάρος της 15χρονης κόρης της συντρόφου του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Δημοκρατική», στις 7 Φεβρουαρίου, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 36χρονος με τον οποίον διατηρούσαν σχέση, κακοποιούσε σεξουαλικά την 15χρονη κόρη της.

Τα μηνύματα που “πρόδωσαν” την δράση του 36χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα που ενισχύουν τους ισχυρισμούς της μητέρας. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε μηνύματα της κόρης της με τον πρώην σύντροφό της και κατήγγειλε το συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί, μετά τις καταγγελίες, εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον συνέλαβαν.

Ο 36χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Ο 36χρονος υποστήριξε, ότι είχε σχέση με τη μητέρα της ανήλικης και στις 25 Νοεμβρίου του 2020 έφυγε από το σπίτι τους. «Δεν ισχύουν αυτά που μου προσάπτει η ανήλικη» είπε.

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 35χρονος

Προσωρινά κρατούμενος, με σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, κρίθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος. Ο 35χρονος κατά την απολογία του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική», αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση με την μητέρα της μικρής και ότι τα παιδιά της τα έβλεπε σαν δικά του παιδιά.Ο 35χρονος συνελήφθη στις 7 Φεβρουαρίου και απολογήθηκε χθες συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Ακη Δημητριάδη.