Φρίκη στην Αττική: Την άρπαξε και την βίασε μπροστά στην 7χρονη κόρη της

Καταδικάσμενος για διακίνηση λαθρομετανάστων Αιγύπτιος υπήκοος, έλαβε αποφυλακιστήριο και συνελήφθη μετά από καταγγελία 30χρονης μητέρας από την Ερυθραία για βιασμό και αρπαγή μπροστά στην 7χρονη κόρη της.

Αγ.Παντελεήμονας: Αιγύπτιος καταδικάσμενος  έλαβε αποφυλακιστήριο και συνελήφθη για αρπαγή και βιασμό

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ Αθηνών (19/07-20.45) με σήμα Κέντρου ενημερώθηκε για γυναίκα που καλεί σε βοήθεια και είναι κλειδωμένη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nantiareport.gr  επι της οδού Ολυμπίας οι αστυνομικοί εντόπισαν 30χρονη λαθρομετανάστη από την Ερυθραία, με την επίσης παράνομα διαβιούσα στη χώρα κορη της ηλικίας 7ετων. Η λαθρομετανάστης κατήγγειλε 32χρονο Αιγύπτιο, ως δουλεμπορο, καθώς όπως ανέφερε τις μετέφερε από Αφρική παράνομα με την υπόσχεση οτι θα τις προωθήσει στην Ευρώπη, με πλαστά έγγραφα τα οποία θα τους διέθετε.

Ταξίδεψαν χωρις έγγραφα στην Ελλάδα, τις μετέφερε στην Αθήνα, και όπως κατήγγειλε η 30χρονη απο την Ερυθραία, στα τέλη Ιουνίου, τις εγκατέστησε σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Ομόνοια, όπου βίασε την ίδια μπροστά στην κόρη της .

Χωρίς έγραφα οι δύο τους βρήκαν κατάλυμα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας όπου ο Αιγύπτιος την εντόπισε τη Δευτέρα (18/07) και την βιασε ξανά μπροστά στην κόρη της. Με βια της απέσπασε τα κλειδιά και τις κλειδωνε στο διαμέρισμα, ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης που βρέθηκε πάλι στο διαμέρισμα ξέχασε να κλειδώσει και η γυναίκα κάλεσε το «100».

Η ίδια υπέδειξε φωτογραφια του 32χρονου Αιγύπτιου και από αναζητήσεις της ΔΙΑΣ (19/07-21:30) τον εντόπισαν στην οδό Μοσχοπολεως 13, ενω έμπαινε βιαστικά σε πολυκατοικία. Τα πληρώματα της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών προχώρησαν σε σύλληψη και αναγνωριστηκε ανεπιφύλακτα από το θύμα βιασμού. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, προέκυψε ότι διατηρεί Ποινικό Μητρώο, καταδικάσμενος για διακίνηση λαθρομετανάστων και αποφυλακιστηκε το 2020.

Με δικογραφία που σχηματίσθηκε από το ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέααλλοδ

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση για αίμα για 10 μηνών μωρό που υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών

“Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε αρκετά, πιθανό να υπέφερε από εξωγενείς παράγοντες” – Μια ανάσα από το τέλος της υπόθεσης

Μους ροδάκινο