Μους ροδάκινο

4516561039_e526d3cdf2_zΤι λέτε για μια δροσιστική μους ροδάκινο;

Υλικά

300 γραμμ. ροδάκινα (καθαρισμένα και πολτοποιημένα)
300 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά (πολύ παγωμένη)
3 κ.σ. ζάχαρη 3 φύλλα ζελατίνης
Φρέσκα φρούτα εποχής για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βυθίζουµε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10΄ να µουλιάσει και να φουσκώσει. Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα ροδάκινα σε κατσαρόλα. Προσθέτουµε τη ζάχαρη. Σε χαµηλή φωτιά ανακατεύουµε να λιώσει η ζάχαρη.
Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας, στο µείγµα φρούτου. Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουµε από τη φωτιά και αφήνουµε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.Χτυπάµε την κρέµα γάλακτος στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή. Προσθέτουµε τη χτυπηµένη κρέµα στο µείγµα φρούτων. Απαλά ανακατεύουµε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Γαρνίρουµε µε φρέσκα φρούτα.