Φρίκη στο Άργος: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο – Οι γονείς έκαναν τα στραβά μάτια επειδή τους δωροδοκούσε

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο Άργος και προκάλεσε την αντίδραση της τοπικής κοινωνίας μετά από παρέμβαση του Χαμόγελου του Παιδιού σε μια προσπάθεια να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο που βίωνε ένας 5χρονος με τις “ευλογίες” των ίδιων του των γονέων.

46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο εν γνώσει των γονέων του παιδιού

Ένας 46χρονος Έλληνας είχε το απίστευτο θράσος όχι μόνο να ασελγεί στο κορμάκι ενός απροστάτευτου 5χρονου από τη Ρουμανία αλλά και να φωτογραφίζει τα “κατορθώματά ” του, τα οποία μάλιστα επιδείκνυε με περίσσεια περηφάνια μέσα σε καφετέρια της περιοχής.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο 46χρονος ασελγούσε στον 5χρονο με τις “ευλογίες” των γονέων του παιδιού τους οποίους δωροδοκούσε με τρόφιμα και τους οποίους φιλοξενούσε στο σπίτι του μαζί με τα υπόλοιπα 3 παιδιά τους για περίπου 6 μήνες.

Η συνταρακτική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γυμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο! Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

“Βαριά” η καμπάνα της Δικαιοσύνης

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας. Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ ενώ τους αφαιρέθηκε και η επιμέλεια των τεσσάρων τους παιδιών, καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Και οι τρεις επέστρεψαν στις φυλακές όπου ήδη κρατούνταν.