Φρικιαστική επίθεση πίτμπουλ σε 6χρονο παιδί – To σκυλί εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του στη γειτονιά του παιδιού

Τον θάνατο του 6χρονου Cameron “Jayce” Hatfield θρηνεί μία οικογένεια στη νότια Καρολόνια. Το παιδί κυριολεκτικά κατασπαράχθηκε από ένα πίτμπουλ πριν από μερικές ημέρες, σχεδόν έξω από το ίδιο του το σπίτι.

Ο μικρούλης επέστρεφε με τον μπαμπά του από το σχολείο του, όταν μπροστά του βρέθηκε ένα πίτμπουλ που εδώ και καιρό προκαλεί προβλήματα στους κατοίκους του Χάμπτον, αφού έχει επιτεθεί και σε άλλους στο παρελθόν.

Όπως είχε αναφέρει η μητέρα του παιδιού πριν από λίγο καιρό, “Το σκυλί κυκλοφορεί εγκαταλελειμμένο στη γειτονιά μας από τις 15 Ιανουαρίου και από εκείνη τη μέρα ψάχνω να του βρω σπίτι. Δεν ήθελα να καταλήξει σε καταφύγιο και ρωτούσα όποιον ήξερα αν ήθελε να τον πάρει στο σπίτι του. Ήταν πολύ καλός με τα άλλα σκυλιά και τα παιδιά.”

Σε επόμενη ανάρτησή της, όμως, η ίδια μητέρα αναφέρει, πως το σκυλί που η ίδια φρόντιζε σκότωσε το παιδί της: «Χρειάστηκε μόνο ένα δευτερόλεπτο για να τελειώσει τη ζωή του παιδιού μου. Ο σύζυγός μου προσπάθησε να σώσει το παιδί, αλλά δεν τα κατάφερε» και πρόσθεσε ότι το σκυλί ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να σκοτώσει, καθώς προφανώς είχε εκπαιδευτεί για τον σκοπό αυτό.

Δημοσιεύτηκε από Victoria Rose LaBar στις Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

«Ο γιος μου ήταν ένα παιδί χαρούμενο, ιδιαίτερα έξυπνο και πάντα γεμάτο ζωή. Ήταν μαθητής Νηπιαγωγείου και λάτρευε την φύση και τους… δεινόσαυρους!” θα πει αργότερα σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Προς το παρόν, το σκυλί αλλά και οι ιδιοκτήτες του αναζητούνται από τις Αρχές…

πηγή: dailystar.co.uk