Γεννήθηκε η μικρή “Ραπουνζέλ” – Ένα μωρό με μακριά μαλλιά από την πρώτη μέρα

Της έδωσαν να κρατήσει την κορούλα της στην αγκαλιά της αμέσως μόλις γεννήθηκε και έμεινε άφωνη. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία, όταν είδε την κορούλα της που μόλις είχε φέρει στον κόσμο, είδε ένα μωρό με πολλά πυκνά και μαύρα μαλλιά.

Ο λόγος για την Ντένικα Κανέβα, από τη Σόφια, η οποία γέννησε τη μικρή «Ραπουνζέλ», στις 30 Απριλίου 2019. Το μωρό έχει άλλη μια αδερφή, της οποίας το όνειρο έγινε πραγματικότητα με τον ερχομό της μικρής. Το κοριτσάκι ευχόταν να αποκτήσει μια αδερφή για να μπορεί να παίζει με τα μαλλιά της.

View this post on Instagram

Happy – – – #happygirl #babymagazine #babygirl #christmasbaby #hairsyle #cutebaby #baby #babiesofinsta #babylifestyle

A post shared by Gabi Zaharinova (@gabi_zaharinova) on

Η 34χρονη Ντένικα και ο 43χρονος σύζυγός της, Ζβεζντελίν Ζαχαρίνοβ, που διευθύνουν μια εμπορική επιχείρηση, έμειναν άφωνοι όταν συνειδητοποίησαν ότι η επιθυμία της μεγαλύτερης κόρης τους Ιβόνα, να παίξει με τα μαλλιά μιας αδελφής, είχε γίνει πραγματικότητα με έναν τόσο απίστευτο τρόπο.

Η μικρούλα με το πυκνό μαλλί, που πήρε το όνομα Γκάμπι, έχει γίνει πλέον σταρ στην πόλη της και έχει χιλιάδες θαυμαστές από όλον τον κόσμο που την ακολουθούν στο Instagram, οι οποίοι μάλιστα την έχουν παρομοιάσει με την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ.

«Όταν γεννήθηκε η Γκάμπι και την είδα για πρώτη φορά, μαζί με τα μακριά, πυκνά μαλλιά με τα οποία είχε ευλογηθεί, εντυπωσιάστηκα», αναφέρει η μητέρα της.

«Η Ιβόνα την ονειρευόταν για πολύ καιρό. Κάθε μέρα με ρωτούσε: “Μαμά, πότε θα έχω μια αδερφή για να μπορέσω να παίξω με τα μαλλιά της;”. Το όνειρό της μετατράπηκε σε μια όμορφη πραγματικότητα γιατί η Γκάμπι έμοιαζε να βγήκε από ένα παραμύθι. Οι νοσοκόμες είπαν ότι δεν είχαν δει ποτέ ένα νεογέννητο μωρό με τόσο μακριά μαλλιά – προφανώς φαινόταν πολύ διαφορετικό από τα άλλα μωρά», προσθέτει.

Η Γκάμπι έγινε διάσημη για την πλούσια κόμη της, αφού η νονά της 6χρονης αδελφής της Ιβόνα, έκανε στην οικογένεια μια φωτογράφιση ως δώρο για το νεογέννητο.

Όταν οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν στο Facebook, έγιναν viral πλημμυρίζοντας τη σελίδα με θετικά σχόλια και συγκρίσεις με διάφορους χαρακτήρες παραμυθιών. «Η σύγκριση που ταιριάζει περισσότερο στο Γκάμπι είναι η Ραπουνζέλ», λέει η Ντένικα.

«Πριν αρχίσει να αντιδρά το κοινό, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο διαφορετική. Όταν βγαίνουμε έξω για περιπάτους, οι άνθρωποι γυρίζουν το κεφάλι τους για να την κοιτάξουν και χαμογελούν. Η Γκάμπι αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής. Εκτός από τα μακριά μαλλιά της, συναρπάζει τους ανθρώπους με το μεγάλο, ζεστό χαμόγελο της», συμπληρώνει η περήφανη μαμά.