Γεωργιάδης: «Στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν»

Γεωργιάδης: «Στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν»

Κοινή συνέντευξη με τη Μανωλίδου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Από κοινού μίλησαν ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που έχουν περάσει ως ζευγάρι, όλα όσα τους έχουν φέρει πιο κοντά, τα εμπόδια που ξεπέρασαν, αλλά και τα πλάνα τους για το μέλλον.

Ο υπουργός Υγείας και η σύζυγός του βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με την Ευγενία Μανωλίδου να περιγράφει αρχικά πώς είναι η ζωή με έναν πολιτικό: «Ο Άδωνις δεν είναι ένας οποιοσδήποτε πολιτικός. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχα σχέση με την πολιτική. Από τη στιγμή που πολιτεύτηκε και είχε αυτή την ανοδική πορεία, η ζωή μας άλλαξε. Εμείς στηρίζουμε την επιλογή του, εφόσον βλέπουμε ότι αυτό που κάνει το αγαπά πολύ, και το κάνει καλά… Είναι συγκρουσιακός. Μέσα στο σπίτι προσπαθούμε να μη συζητούμε για τα πολιτικά, έχουμε ανάγκη αποσυμπίεσης και οι δυο… Υπάρχουν στιγμές που έχουμε έρθει στα όριά μας, όμως μέσα στα χρόνια έχουμε μάθει να το διαχειριζόμαστε».

Από τη μεριά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στον χαρακτήρα του που συχνά παρεξηγείται. «Ό,τι βλέπετε να συμβαίνει με ένταση σε εμένα, μου περνά στο επόμενο δευτερόλεπτο. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι καβγατζής, η φωνή μου είναι λίγο εκνευριστική. Όλα αυτά που βλέπετε είναι ψέματα, στη ζωή μου δεν είμαι καθόλου συγκρουσιακός, μάλλον συμβιβάζομαι. Τα παιδιά με κάνουν ό,τι θέλουν. Το πάνω χέρι έχει η Ευγενία, κι ευτυχώς εκείνη είναι αυστηρή με τα παιδιά και βάζει όρια, γιατί εγώ με τα όρια δε τα πάω πολύ καλά… Μου είναι εύκολο λοιπόν, όποια ένταση και πολιτική σύγκρουση έχω, να την αφήσω εκτός σπιτιού.

Φωνάζω κυρίως όταν παίζω πρέφα με τους φίλους μου…Η Ευγενία, η πολιτική δεν είναι το αγαπημένο της πεδίο, αν της έλεγα ότι θα εγκαταλείψω την πολιτική θα χαιρόταν πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτική, εξαιρετική μητέρα. Τη θαυμάζω. Όταν τη γνώρισα την ερωτεύτηκα για την ομορφιά της, αλλά σήμερα τη θαυμάζω για όσα έχει καταφέρει», είπε σχετικά με το πόσο εύκολο είναι να αφήνει πίσω του τις εντάσεις των πολιτικών καβγάδων.