Για Πάντα Κοντά σου: Επιτέλους μια υπέροχη ταινία για την ανυπέρβλητη αγάπη του πατέρα!

Για Πάντα Κοντά σου: Επιτέλους μια υπέροχη ταινία για την ανυπέρβλητη αγάπη του πατέρα!

Όταν ο Τζον, ένας 34χρονος χήρος, διαγιγνώσκεται με μονάχα λίγους μήνες ζωής, προσπαθεί να βρει μια καινούργια, τέλεια οικογένεια για τον μόλις τριών χρονών γιο του, αποφασισμένος να τον προστατεύσει από την φριχτή πραγματικότητα, όταν εκείνος θα έχει πια φύγει. Παρά την αρχική του σιγουριά, ο Τζον σταδιακά αρχίζει να γεμίζει αμφιβολίες σχετικά με το τι ψάχνει σε μια τέλεια οικογένεια. Πώς μπορεί να κρίνει ποια είναι η ιδανική οικογένεια από μια σύντομη συνάντηση; Ξέρει αρκετά καλά το παιδί του, ώστε να κάνει μια τέτοια επιλογή γι’ αυτόν; Καθώς ο Τζον αγωνίζεται να βρει μια σωστή απάντηση, φτάνει στο σημείο να εξετάσει επιλογές που δεν θα σκεφτόταν ποτέ.

Η νέα ταινία του Ουμπέρτο Παζολίνι, βρετανικής και ιταλικής παραγωγής, αποτελεί μεν ένα βαρύ σπαραχτικό δράμα, χωρίς, όμως, να πέφτει σε ακρότητες. Κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά, μα παραμένει λιτό νατουραλιστικό.

Βασισμένη σε αληθινή γεγονότα η ταινία αποτίει φόρο τιμής στην δύναμη της πατρικής αγάπης

Το σενάριο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αφορά έναν 34χρονο πατέρα στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο λόγος για έναν φτωχό καθαριστή τζαμιών που τον έχει εγκαταλείψει η γυναίκα του και μεγαλώνει μόνος του το μικρό του γιο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.cy.

Διαβάστε ακόμα:

Αγωγή Πλεύρη για να σταματήσει η απεργία στο Παίδων Πεντέλης

Πλεύρης: “Οι πολίτες θα μπορoύν να κάνουν δωρεάν μοριακό τεστ (PCR)” – Αυτή είναι η διαδικασία

1774 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τις ανάγκες σχετιζόμενες με την πανδημία του κορωνοϊου