Για ποιο παιδί έβαζε το χέρι του ο Μάνος στο Ευαγγέλιο ότι δεν είχε κάνει κακό η Ρούλα;

Θέλω να τιμωρηθεί για κάθε μάνα που θα έμπαινε στη φουρτούνα για να σώσει το παιδί της

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών αδελφών στην Πάτρα, ενώ στο κάδρο έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη.

Τα λόγια του Μάνου σε καβγά με τη Ρούλα:  «Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Πριν λίγο καιρό είχε δει το φως της δημοσιότητας ένας έντονος καβγάς του ζευγαριού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα. Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει συζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν έχεις προξενήσει κακό»». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Ποιο παιδί εννοούσε ο Μάνος Δασκαλάκης;

Σε δηλώσεις του στο LIVE NEWS του ΜEGA ο δημοσιογράφος από την Πάτρα, Γιώργος Αναστασόπουλος αποκάλυψε ότι σε εκείνη συνάντηση ο Μάνος είχε πει στη Ρούλα ότι «βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι για το ένα παιδί δεν έχεις προξενήσει κακό», και αυτό το παιδί που εννοούσε ήταν η Τζωρτζίνα», κατέληξε . Η αντίδραση αυτή του Μάνου Δασκαλάκη προβληματίζει καθώς όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος τα στοιχεία για την δολοφονία της Τζωρτζίνας είναι αδιάσειστα.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά» συμπλήρωσε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κατέληξε λέγοντας ότι «τα στοιχεία εις βάρος της είναι αδιάσειστα»! «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή… Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έκανε κάτι τέτοιο»…ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μήπως ξέρει πολλά παραπάνω και δεν μιλάει; Άραγε τι σκέφτεται τώρα που ανακάλυψε ότι για το παιδί που ήταν σίγουρος ότι η Ρούλα δεν ευθύνεται για το χαμό του είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία;

Η αντίστροφη μέτρηση για να παραδοθεί το πόρισμα της άτυπης ιατροδικαστικής επιτροπής πλησιάζει προς το τέλος και οι νέες αποκαλύψεις για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας βρίσκονται όπως φαίνεται προ των πυλών. Άραγε για αυτούς τους θανάτους τι θα επικαλεστεί; Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επαναλαμβάνει σταθερά τις τελευταίες μέρες, πως έχουν προκύψει ατράνταχτα στοιχεία, που δείχνουν ότι τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν.

Ο Δασκαλάκης επιβεβαιώνει ότι η Πισπιρίγκου αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο

Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της με κεταμίνη, οι Αρχές πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν από πού και από ποιον προμηθεύτηκε αυτή τη δηλητηριώδη ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου -ο οποίος συνομίλησε με τον εν διαστάσει σύζυγο της 30χρονης, Μάνο Δασκαλάκη, επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης:

Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών μπαίνουν στα σχολεία και δίνουν σπουδαία μαθήματα στα παιδιά

«Αναρωτιέμαι αν η Ρούλα θα ακολουθούσε την ίδια δράση αν τα παιδιά ήταν αγόρια »

Συνελήφθησαν ο σύντροφος και η μητέρα των 3 παιδιών που ζούσαν μέσα σε κατσαρίδες και ποντίκια