Γιαγιά 14χρονου Μάκη: «Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά – Να μην ξανασυμβεί τέτοιο κακό”

Ανείπωτη θλίψη και θρήνος έχει απλωθεί στο σχολείο, τη γειτονιά αλλά και στο χώρο του αθλητισμού, η είδηση της αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη που το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε απαγχονισμένος στο δωμάτιο του.

Ασφυκτικός ο θάνατος του 14χρονου μαθητή

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος του μαθητή που βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιό του, στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από καταθέσεις, αλλά και από τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου του θύματος να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Η γιαγιά του άτυχου μαθητή

«Να είναι όλα τα παιδιά του κόσμου γερά και σιδερένια και να μην τύχει σε κανέναν άνθρωπο τέτοιο περιστατικό μα σε κανέναν. Αλλά η εξέλιξη είναι αυτή.

Να βοηθήσει, λοιπόν, ο κάθε υπεύθυνος που είναι στη θέση του γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι στις θέσεις που είναι.

Για να σωθούν τα παιδιά του κόσμου πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Το σχολείο είναι σχολείο.

Εσείς κι εγώ μεγαλύτεροι, είχαμε στα σχολεία που πηγαίναμε κινητά; Να το έχουν το κινητό γιατί είναι εργαλείο και για το παιδί και για τον γονιό γιατί είναι εργαζόμενος ο γονιός, να είναι ελεγχόμενο όμως». δήλωσε η γιαγιά του άτυχου παιδού στον ΑΝΤ1.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

Θρήνος στη Ραφήνα: "Έφυγε" από τη ζωή μαθήτρια του ΕΠΑΛ

Κανένας ακόμα από περιβάλλον του δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το Μάκη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στους Αγίους Αναργύρους. Με βουβό πόνο και ένα τεράστιο “γιατί” γονείς, αδερφός, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 14χρονος πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, βάζοντας ο ίδιος τέρμα στη ζωή του. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

Διαβάστε επίσης:

Γιατί τα παιδιά αγαπούν τα παιχνίδια θανάτου και τις προκλήσεις; Η ειδικός απαντά στο Infokids.gr

Πρωταγωνιστής του “Σασμού” θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά!

“Θέλω το Μάκη μου. Μπείτε στα σχολεία και βοηθήστε τα παιδιά”: Γιαγιά 14χρονου – «Ήταν ένα αληθινό “θηρίο”, κανείς δεν θα του έκανε bullying»