Αρχική InfoMommy Νέα Γιατί δεν θα πρέπει να σκοτώνουμε τις αράχνες που ζουν στο σπίτι μας

Γιατί δεν θα πρέπει να σκοτώνουμε τις αράχνες που ζουν στο σπίτι μας

Όσο δύσκολο κι αν είναι να πειστούμε, αξίζει να ακούσουμε τους επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο North Carolina, οι οποίοι καλούν όσους δέχονται συχνά «επισκέψεις» από αράχνες στα σπίτια τους να τους δίνουν… χάρη και να μην τις σκοτώνουν. Και οι λόγοι είναι σοβαροί.

Πέρα από το γεγονός, ότι οι αράχνες αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της φύσης και του οικιακού μας οικοσυστήματος, έχει νόημα να γνωρίζουμε, ότι κάποιες από αυτές παγιδεύονται τυχαία στα σπίτια μας, ενώ άλλες έρχονται για σύντομη επίσκεψη. Αυτές, οι δεύτερες, απολαμβάνουν να ζουν στα σπίτια, καθώς και να αναπαράγονται εκεί, ενώ κατά κανόνα είναι διακριτικές και καθόλου επιθετικές ή επικίνδυνες. Μάλιστα, έχουν και κάτι σημαντικό να προσφέρουν: Τρώνε άλλα μικρότερα -και δυνητικά επικίνδυνα- έντομα. Κάποιες δε τρώνε και άλλες αράχνες!

Δείτε σε φωτογραφία ποιες είναι οι "φιλικές" αράχνες και γιατί να τους επιτρέπουμε την παραμονή στο σπίτι μας στο Infokids.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter