Αρχική InfoMommy Νέα Γιατί η γλυκύτατη γιαγιά Παναγιώτα από την Κάλυμνο διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες;

Γιατί η γλυκύτατη γιαγιά Παναγιώτα από την Κάλυμνο διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες;

Λένε πως τα παιδιά είναι ευτυχία και η κα. Παναγιώτα Στεφανιδάκη από την Κάλυμνο το ξέρει καλά αυτό.

Έχοντας γεννηθεί τον Οκτώβρη του 1914, αποτελεί μία από τις γηραιότερες γυναίκες στην Ελλάδα και μέσα σε αυτά τα 105 χρόνια ζωής έχει καταφέρει να αποκτήσει πάνω από 80 δισέγγονα και 45 εγγόνια. Αριθμοί που θα μπορούσαν ίσως να της χαρίσουν μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Η ιστορία της Γιαγιάς Παναγιώτας

Η γιαγιά Παναγιώτα γεννήθηκε στην Κάλυμνο και παντρεύτηκε τον Μιχαήλ Στεφανιδάκη από την Αλικαρνασσό. Μαζί του απέκτησε 10 παιδιά (5 αγόρια και 5 κορίτσια): τον Νικόλα, τον Χρήστο, τον Παντελή, τον Γιάννη και τον Κώστα, καθώς και τη Θεμελίνα, τη Σεβαστή, την Αγγελική, τη Γεωργία και τη Μαρία.

Κατά τη μακρά διάρκεια της ζωής της, έχει αποκτήσει 50  εγγόνια, 87 δισέγγονα και 2 τρισέγγονα.

Τέλος, όπως αναφέρει η rodiaki.gr, αν και η κυρά Παναγιώτα είναι 105 ετών συνεχίζει να είναι δραστήρια όσο μπορεί, καθώς σύμφωνα με το τοπικό μέσο η Καλύμνια γιαγιά φροντίζει μέσα στο γηροκομείο όσο μπορεί και τους υπόλοιπους τροφίμους του χώρου όπου διαμένει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.