Γλυκά Νερά: Στραγγαλισμός νεαρής μητέρας μπροστά στο μωρό της

Μια σοκαριστική είδηση σήμερα το πρωί σκοτείνιασε το τοπίο. Μια νεαρή μητέρα, περίπου 20 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο, το πιο πιθανό από ληστές-δολοφόνους, οι οποίοι αφού σκότωσαν το σκύλο της οικογένειας (τον κρέμασαν σε δέντρο), εισέβαλαν στο σπίτι σκορπίζοντας το θάνατο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εισερχόμενη στο σπίτι στην οδό Πανάγου αντίκρισε ένα φριχτό θέαμα. Η γυναίκα ήταν νεκρή, πιθανότατα από στραγγαλισμό, ο σύζυγός της δεμένος χειροπόδαρα σε μια καρέκλα, ενώ στο σπίτι ήταν και το μωρό του ζευγαριού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι 11 μηνών.

Ο σύζυγος, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που κατάφερε να καλέσει την αστυνομία, αφού λύθηκε από τα δεσμά του, είναι ακόμη σε μεγάλη ταραχή και έκανε λόγο για ληστεία στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα με τους ληστές να μπαίνουν στο σπίτι από την μπαλοκονόπορτα, να δένουν τον ίδιο και να σκοτώνουν μπροστά στα μάτια του την 30χρονη σύζυγό του γιατί φώναζε. Οι δράστες φέρεται να πήραν χρήματα αξίας 15.000ε και κοσμήματα ίσης αξίας.

Την υπόθεση θα αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών.