Γλυκά «σ’ αγαπώ!» για τους ερωτευμένους δια χειρός Make my Cake

Πολλές διαφορετικές προτάσεις για να λέτε γλυκά «σ’ αγαπώ!» κάθε μέρα πριν και μετά του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει το Make my Cake. Επιλέξτε το μπισκότο καρδιά-μαυροπίνακας και γράψτε το δικό σας μήνυμα προς το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Για μεγαλύτερη ποικιλία, επιλέξτε το διάφανο κουτί με τα τέσσερα μπισκότα, τα κόκκινα cakepops, ή το ξύλινο κουτί με ταμπισκοτένια γράμματα “L.O.V.E.”.

Εάν αγαπάτε τις εκπλήξεις, μπορείτε να παραγγείλετε το red velvet cake που όταν το κόψεις αποκαλύπτεται μια λευκή καρδιά.

Όσο για τις τούρτες, ό,τι και αν σκεφθείτε, από ένα μίνι τριώροφο σοκολατένιο τουρτάκι ή μία περίτεχνα στολισμένη καρδιά, μέχρι εσάς και το ταίρι σας αγκαλιά στον αγαπημένο σας καναπέ, μπορείτε να το δείτε να γίνεται πραγματικότητα σε μία τούρτα με ζαχαρόπαστα.

Το εργαστήριο του Make my Cake ετοιμάζει με πολλή αγάπη και δημιουργικότητα πολλές γλυκές ευκαιρίες να πείτε «σ’ αγαπώ!». Μπορείτε να πάρετε ιδέες για cupcakes, cake pops, μπισκότα και πρωτότυπες τούρτες και τουρτάκια σε κάθε μέγεθος στο www.makemycake.gr

Ας γνωρίσουμε το Make my Cake:

To Make my Cake είναι ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιεί τα αγνότερα υλικά και μετατρέπει κάθε ιδέα, όνειρο, επιθυμία παιδιών ή γονέων, συνεργατών και φίλων, αγαπημένων ζευγαριών, ακόμη και εταιρειών σε τρισδιάστατη, πολύχρωμη πραγματικότητα. Πέρα από τις τούρτες κατά παραγγελία και όλα τα γλυκά που μπορούν να συνθέτουν ένα μοναδικό candy bar, καθημερινά στο εργαστήρι του Make my Cake διατίθενται σε μικρές ποσότητες, φρέσκα και πεντανόστιμα cakes, cupcakes, μπισκότα, cookies, μπάρες, χειροποίητα σοκολατάκια και cakepops.

make-my-cake-logo

Ηρακλείτου 114, Πάτημα Χαλανδρίου
210-8035863
smile@makemycake.gr
 www.makemycake.gr