Αρχική Γωνιά του μαθητή Γνωρίστε τα Αρσάκεια Σχολεία σε όλη την Ελλάδα : Open Day (3/3)

Γνωρίστε τα Αρσάκεια Σχολεία σε όλη την Ελλάδα : Open Day (3/3)

Το Σάββατο 3 Μαρτίου (10.00-14.30) τα Αρσάκεια Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, σε Ψυχικό, Εκάλη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ιωάννινα ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν γονείς και μαθητές προνηπίων, νηπίων, Α΄ και Β΄ τάξης Δημοτικού, Στ΄ τάξης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου.

Το πρόγραμμα της ημέρας των Ανοιχτών Σχολείων στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία σε όλα τα Αρσάκεια Σχολεία, αλλά ταυτόχρονα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας αλλά και κάθε περιοχής. Οι γονείς θα ενημερωθούν από τους Διευθυντές και τους Συντονιστές των Σχολείων για την παιδεία που προσφέρουν τα Αρσάκεια Σχολεία και τη στόχευσή της, για τον τρόπο λειτουργίας τους και το σύνολο των δράσεων που αυτά πραγματοποιούν.

Μέσα στους χώρους κάθε σχολικού συγκροτήματος οι γονείς με τα παιδιά τους θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν από εκπαιδευτικούς ή μαθητές (ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα) των Αρσακείων Σχολείων. Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλα βιωματικά εργαστήρια που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της γνώσης, της επιστήμης και του πολιτισμού, προκειμένου να αποκτήσουν και έμπρακτα μια εικόνα του εκπαιδευτικού έργου που παράγεται στα Αρσάκεια Σχολεία.

Τέλος, μπορούν να συμμετάσχουν σε αθλητικά παιχνίδια ή αθλητικούς αγώνες που οργανώνονται την ημέρα αυτή και να παρακολουθήσουν θεατρικά, μουσικά, χορευτικά δρώμενα από μαθητές των Σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τη σχετική δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://opendays.arsakeio.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.