Αρχική Νέα Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται σετ με πλαστελίνες - Μην τις χρησιμοποιείτε

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται σετ με πλαστελίνες - Μην τις χρησιμοποιείτε

Για την ανάκληση γνωστού σετ με πλαστελίνες ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 3ης Αυγούστου 2018 για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Αυτό είναι το σετ πλαστελίνες που ανακαλείται

Ανακαλούνται οι πλαστελίνες μάρκας TIGER μοντέλο 1450921 με γραμμοκώδικα 0200014509210 και με χώρα κατασκευής την Κίνα. Χημικός κίνδυνος από την παρουσία υψηλής συγκέντρωσης βόριου στις πλαστελίνες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Flying Tiger Copenhagen προσπαθεί συνέχεια να διατηρεί και να βελτιώνει την ασφάλεια των προϊόντων της καθώς και να διασφαλίζει ότι οι πελάτες της αισθάνονται ασφαλείς όταν αγοράζουν τα προϊόντα της. Ανακαλούνται οι πλαστελίνες με κωδικό προϊόντο 1450921, διάθεσιμο προς πώληση μέχρι τον Οκτώβριο του 2016. Το προϊόν δεν πληροί τις νομικές απαιτήσεις. Ως συνέπεια αυτού αποφασίστηκε η απόσυρση του προϊόντος από την πώληση.

Συμβάν: Δεν υπάρχει καταγεγραμμένο συμβάν. Το μέτρο της απόσυρσης είναι προληπτικό.

Αντιμετώπιση: Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν στο πλησιέστερο Flying Tiger Copenhagen κα να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.