Η τελευταία πράξη του δράματος στη γυναικοκτονία της Καλαμαριάς γράφτηκε πριν από λίγη ώρα όπου τελέστηκε η κηδεία της 42χρονης μητέρας που έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του εν διαστάσει συζύγου της.
Τραγικές φιγούρες οι 2 γιοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έμειναν ορφανοί από τη μια στιγμή στην άλλη
Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και πόνου οι 2 γιοι του ζευγαριού, ηλικίας 12 και 14 ετών, συγκλονισμένοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τη λατρευτή τους μητέρα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς η 42χρονη εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύζυγό της που μετά αυτοκτόνησε.
Στην κηδεία της 42χρονης υπήρξε απαγόρευση παρουσίας στα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς πλήθος συμμαθητών των δύο ανήλικων παιδιών παρευρέθηκαν για να τους σταθούν.
Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ηλικίας 12 και 14 ετών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς της 42χρονης την οποία σκότωσε με καραμπίνα ο άντρας της και μετά αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συνέχεια και αφού προηγηθούν τα πορίσματα κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την οριστική επιμέλειά τους
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2023 και από τότε ο αστυνομικός έβλεπε τα παιδιά. Η πρώην σύζυγός του, μάλιστα, μετά το διαζύγιό τους δεν απαίτησε διατροφή, καθώς ήταν οικονομικά ευκατάστατη. Έμενε με τα παιδιά της σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου στην Καλαμαριά ενώ ο αστυνομικός έμενε με τους γονείς του.
Ο αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με όσους τον ήξεραν, ζητούσε επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, όμως εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα γύριζε πίσω.
Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει καμία αστυνομική υπηρεσία για ενδοοικογενειακό πρόβλημα, ούτε υπήρχε κάποια καταγγελία από την πλευρά της γυναίκας για απειλές ή βίαιη συμπεριφορά.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου όταν ο 38χρονος αστυνομικός κραδαίνοντας μια καραμπίνα, χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον 6ο όροφο και όταν η 42χρονη πρώην σύζυγος του άνοιξε την πόρτα αυτός την εκτέλεσε πυροβολώντας την στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του δίνοντας τέλος στη ζωή του.
Γείτονας ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησε την αστυνομία που άμεσα έφτασε στο σημείο αποκλείοντας στην περιοχή.
Ο δράστης υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος στην υποδιεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών στη Νέα Ραιδεστό χωρίς όπλο καθώς του είχε αφαιρεθεί. Η αρμόδια υπηρεσία έκρινε πως έπρεπε να υπηρετεί άνευ όπλου λόγω προβλήματος στο χέρι του.
«ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΡΕΛΑ»
Το ανδρόγυνο είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο ενώ το δικαστήριο είχε αποφασίσει για τις ώρες και τις μέρες που ο πατέρας θα έβλεπε τα παιδιά. Όπως ανέφερε στο ThessToday άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη ο 38χρονος ζητούσε από το θύμα να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Ο δολοφόνος-αυτόχειρας σύμφωνα με τον μάρτυρα, είχε πάρει την καραμπίνα του πατέρα του με την πρόφαση να την καθαρίσει. «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα την σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά» σημείωσε ο φίλος της οικογένειας.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ
Καρτέρι θανάτου είχε στήσει ο 38χρονος αστυνομικός στη 42χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μη μπορώντας να αποδεχθεί τον χωρισμό τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είχε φύγει από το πατρικό του, όπου έμενε μετά τον χωρισμό, στις 03:30 – 04:00 τα ξημερώματα και είχε πάει στο σπίτι, όπου έμενε η πρώην σύζυγός του με τα δυο τους παιδιά στην Καλαμαριά.
Περίμενε έως ότου τα παιδιά επιβιβάστηκαν στο σχολικό λεωφορείο για να πάνε στο σχολείο τους και στη συνέχεια ανέβηκε στον έκτο όροφο της πολυκατοικίας και βρέθηκε έξω από το διαμέρισμα της γυναίκας.
Χτύπησε το κουδούνι και όταν η 42χρονη του άνοιξε, πριν ακόμα μπορέσει να αντιδράσει, την πυροβόλησε με την καραμπίνα στον διάδρομο της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του κι έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο κεφάλι.
Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους γείτονες της γυναίκας, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομίας. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρήκαν θύμα και θύτη νεκρούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο 38χρονος είχε τακτική επαφή με τα δύο αγόρια του, όμως δήλωνε στο περιβάλλον του, ότι επιθυμούσε διακαώς την επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό του, κάτι που εκείνη του το είχε αποκλείσει κατηγορηματικά
Του είχε γίνει τόσο μεγάλη εμμονή, που είχε πει στον πατέρα του ότι θα την σκότωνε γιατί την αγαπούσε πολύ. Η 42χρονη ήταν μια γυναίκα με οικονομική επιφάνεια και προερχόταν από οικογένεια επιχειρηματιών. Γι’ αυτό άλλωστε δεν απαίτησε από τον πρώην σύζυγό της ούτε καν διατροφή και δεν ήθελε καμία προσωπική επαφή μαζί του.
Διαβάστε επίσης:
Να τους ζήσει! Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης (video)