Αρχική Εκδηλώσεις H ηθοποιός Σωσώ Χατζημανώλη μιλά για την παράσταση “Ταξιδιώτες στο Χρόνο” στην οποία συμμετέχει φέτος

H ηθοποιός Σωσώ Χατζημανώλη μιλά για την παράσταση “Ταξιδιώτες στο Χρόνο” στην οποία συμμετέχει φέτος

Τι συμβαίνει όταν μαζεύονται έξι ηθοποιοί που τους αρέσει να λένε ιστορίες και έχουν πολύ πλάκα; Φτιάχνουν μια παράσταση που λέγεται “Ταξιδιώτες στο Χρόνο”. Αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο χρόνο και να πούνε ιστορίες ανθρώπων, που ενώ το όνομά τους έχει γράψει μεγάλη ιστορία, αυτοί δεν έπαιρναν σωστές αποφάσεις και δεν άκουγαν τους ανθρώπους που τους συμβούλευαν με αποτέλεσμα οι πράξεις τους να έχουν κακές επιπτώσεις.

Μετά σκέφτηκαν να μοιραστούν αυτές τις ιστορίες με το πιο τρυφερό και αθώο κοινό, το οποίο ακούγοντας και βλέποντάς τες έρχεται σε επαφή με κόσμους και ανθρώπους που δεν είναι εύκολο να συναντήσουν πλέον στην καθημερινότητα τους. Το κοινό αυτό είναι τα παιδιά.

Σε μια εποχή με υπερήρωες και επιστημονικές φαντασίες, αυτός ο τρελός θίασος αποφάσισε να πάει πίσω στο χρόνο και να δει πώς μπορεί να προσεγγίσει την περιέργεια και τη φαντασία των παιδιών με μια πολύ παράξενη και καθόλου συνηθισμένη για της μέρες μας χρονομηχανή… το βιβλίο της Ιστορίας .

Η Μαρία Αντουανέτα, η Μπέτυ Πάρις από το Σάλεμ και ο Χριστόφορος Κολόμβος είναι πασίγνωστα ονόματα που έχουν ακούσει και ξέρουν ίσως και τα σημερινά παιδιά, με ιστορίες κάπως μπερδεμένες, που το κοινό τους χαρακτηριστικό όμως είναι ότι δεν είχαν καλή σχέση με την αλήθεια. Η Μαρία Αντουανέτα την απέφευγε ενώ οι άνθρωποι γύρω της προσπαθούσαν να της την πουν, η Μπέτυ Πάρις την έκρυβε για να κερδίσει τη συμπάθεια του πατέρα της και τέλος ο Χριστόφορος Κολόμβος δεν την παραδεχόταν προκειμένου να γραφτεί το όνομα του στην ιστορία.

Αυτοί οι έξι ηθοποιοί λοιπόν, με κίνητρο την αλήθεια, αλλά και την ανάγκη να συνεχίζουμε να μαθαίνουμε σε όποια ηλικία και να είμαστε, λένε τις ιστορίες τους στους σημερινούς μικρούς και αθώους ανθρώπους, στα παιδιά!

Η παράσταση "Ταξιδιώτες στον χρόνο" ανεβαίνει κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 11:30 και στις 15:00 στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.

Μάθετε περισσότερα εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.