Η αγάπη σου για τα παιδιά βρίσκει έδαφος να ανθίσει σπουδάζοντας Βρεφονηπιοκομία στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Η αγάπη για το παιδί: Η κινητήριος δύναμη για να κάνεις όνειρα, να γεμίζεις ελπίδα, να προσπαθείς ακατάπαυστα! Είναι η αγάπη σου για το παιδί, η έμφυτη κλίση σου να προσφέρεις σε αυτό, που θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις τις ιδανικές σπουδές οι οποίες θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρο να εργαστείς σε έναν χώρο πλυμμηρισμένο από λαμπερά χαμόγελα και ζεστές αγκαλιές.

Και είναι η ίδια ακριβώς αγάπη για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, που διέπει το εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών του Τομέα Παιδαγωγικών, σε ΙΕΚ Βρεφονηπιοκομίας!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Κεντρικοί άξονες του εν λόγω αντικειμένου σπουδών είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση, η ομαλή κοινωνικοποίηση, αλλά και η καλλιέργεια και ανάπτυξη ενός υγιούς -ψυχικά και πνευματικά- παιδιού, που θα εξελιχθεί σε έναν ισορροπημένο και υγιή ενήλικα. Παρέχοντας τις πλέον αναγνωρισμένες και ποιοτικές σπουδές Παιδαγωγικών, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη είναι η Νο1 επιλογή μεταξύ των ιεκ βρεφονηπιοκομίας, καθώς διασφαλίζει την άμεση εργασιακή αποκατάσταση των σπουδαστών και επισφραγίζει την καταξιωμένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Γιατί το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είναι το ιδανικό κέντρο σπουδών για εσένα

Ποια είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά μιας μελλοντικής, επιτυχημένης Παιδαγωγού/ Βρεφονηπιοκόμου; Τα άτομα που επιλέγουν τον Τομέα Παιδαγωγικών, και συγκεκριμένα την ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», διακρίνονται για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για τον άνθρωπο, για την ικανότητα επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων που διαθέτουν, για την έμφυτη ευγένεια και ηρεμία που τους διακατέχει, και -φυσικά!- για την αγάπη τους για το παιδί!

Πρόκειται για ένα επάγγελμα που συνδυάζει μοναδικά την επαφή με τις μικρές ηλικίες και την ουσιώδη μετάδοση γνώσεων, στο πρώιμο στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η εν λόγω μετάδοση γνώσεων βασίζεται στο Ολιστικό Μοντέλο Εκπαίδευσης, γι’ αυτό και είναι τόσο διασκεδαστική και συνάμα αποτελεσματική, αναφορικά με τις γνώσεις που λαμβάνει το παιδί, κατά τη βρεφική, προνηπιακή και νηπιακή του ηλικία -γνώσεις που του «μένουν» (που τις θυμάται δηλαδή) για μια ζωή!

Γιατί να επιλέξεις το ΑΛΦΑ ΙΕΚ Βρεφονηπιοκομίας

Στις μέρες μας, παρά την κρίση, το επάγγελμα του Παιδαγωγού σημειώνει αυξημένη ζήτηση στην αγορά εργασίας, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και προοπτικών για επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία.

Ωστόσο, καταλυτικός παράγοντας για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία των σπουδαστών, είναι η σωστή επιλογή σχολής. Το Τμήμα Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ εγγυάται ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που κάνει τους σπουδαστές να υπερέχουν έναντι των άλλων αποφοίτων του Τομέα Παιδαγωγικών. Με ποιον τρόπο;

  1. Παρακολουθώντας σύγχρονα προγράμματα σπουδών, ενημερωμένα με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, σε ένα ΙΕΚ με παράδοση στις σπουδές Παιδαγωγικών και εκατοντάδες επιτυχημένους αποφοίτους του κλάδου.
  2. Εκπαιδεύοντάς τους με καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, βασισμένες στο Ολιστικό Μοντέλο Εκπαίδευσης, από πιστοποιημένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας.
  3. Προσφέροντας παρακαλούθηση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε εξειδικευμένα σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις, κ.ά., σε θέματα αιχμής της ειδικότητάς τους, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Παιδαγωγικών του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  4. Ενημερώνοντάς τους για τις τρέχουσες εξελίξεις του Τομέα Παιδαγωγικών, μέσα από συνέδρια, επιστημονικές διαλέξεις και εκπαιδευτικές επισκέψεις που διοργανώνει το Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη.
  5. Αξιοποιώντας τις ισχυρές διασυνδέσεις και συνεργασίες του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με τους μεγαλύτερους φορείς και ιδρύματα της χώρας, καθώς και με ένα ευρύ δίκτυο παιδικών σταθμών, κέντρων προσχολικής αγωγής και εταιρειών συναφών με το παιδί, με στόχο την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και την άμεση απορρόφησή τους στην αγορά εργασίας.
  6. Παρέχοντας πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, για την πρακτική τους κατάρτιση.
  7. Με συμμετοχή των σπουδαστών στις Ημέρες Καριέρας -Career Days- έναν θεσμό που θέσπισε πρώτο, και διοργανώνει κάθε χρόνο, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, όπου συμμετέχουν κορυφαίες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες, και εκεί οι σπουδαστές γνωρίζουν τους εν δυνάμει μελλοντικούς τους εργοδότες.
  8. Δίνοντας τη δυνατότητα διαβάθμισης του πτυχίου τους και ενίσχυσης του βιογραφικού τους με κορυφαίες βρετανικές πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς απονομής τίτλων σπουδών.
  9. Προσφέροντας παρακολούθηση ολιγομελών, πρωινών ή απογευματινών τμήματων με ευέλικτο ωράριο μαθημάτων.
  10. ΚΑΙ δυνατότητα παρακολούθησης μέσω e-learning
Η αγάπη για το παιδί ξεκινά από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Κλείστε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Εκπαίδευσης, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη και εξασφάλισε ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ, για εγγραφή στα Nέα Tμήματα Οκτωβρίου-ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
-> Ή δηλώστε το ενδιαφέρον σας, με ένα click ΕΔΩ.