Η αγαπημένη μου συνήθεια που θα κρατήσω και ΜΕΤΑ την καραντίνα!

Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γραφείο. Ανυπομονώ να γυρίσουν τα παιδιά μου στο σχολείο. Ανυπομονώ η σωματική μου άσκηση να μην απαιτεί κανέναν κωδικό 6, παρά να λαμβάνει χώρα στο αγαπημένο μου γυμναστήριο. Ανυπομονώ για ένα βράδυ πίνοντας κοκτέιλ με τις φίλες μου! Σκοπεύω να ξεφορτωθώ αυτές τις τόσο ζεστές παντόφλες –ιδανικά να μην τις φορέσω ποτέ ξανά! Όταν το lockdown πάρει οριστικό τέλος, αδημονώ για όλα αυτά που θα τελειώσουν μαζί του…

Μόνο ΕΝΑ δεν θα αλλάξω. Μια συνήθεια που ξεκίνησε ως ανάγκη και μέτρο ασφαλείας, προκειμένου να αποφεύγω τον συνωστισμό και να μην χρειάζεται να «τραβώ» και τα παιδιά μαζί μου, και έχει πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη ευκολία που θα μπορούσε ένας εργαζόμενος γονιός (και όχι μόνο) να απολαμβάνει!

Μιλάω φυσικά για το Wolt Market, την νέα σχετικά υπηρεσία της αγαπημένης μας Wolt, η οποία αφού φρόντισε έναν ολόκληρο χρόνο τώρα να μη μας λείψει κανένα λαχταριστό γεύμα, από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, τα οποία δεν είχαμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε και ίσως δεν είχαν υπηρεσία delivery, πλέον φροντίζει να μην χρειαστεί να… κουνήσουμε ούτε δαχτυλάκι για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ και της λαϊκής! Ψέματα –θα χρειαστεί να κουνήσουμε: Μόνο ένα, αυτό του κλικ!

Η ιδέα των online αγορών για τα ψώνια της εβδομάδας δεν είναι νέα και πολλοί ίσως την εφαρμόζετε ήδη. Το νέο με το Wolt Market, ωστόσο, είναι ορισμένα πλεονεκτήματα που η υπηρεσία αυτή παρέχει, τα οποία δεν θα βρείτε σε κάποια άλλη, αντίστοιχη εφαρμογή:

Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι μέσω του Wolt Market μπορείτε να κάνετε όλα τα ψώνια της εβδομάδας, είτε πρόκειται για φρούτα και λαχανικά, είτε για απορρυπαντικά και γάλα. Το φοβερό είναι, ωστόσο, ότι η παράδοση αυτών γίνεται μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και όχι αποκλειστικά με timeslots! Δηλαδή, μπορείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να βάλετε την παραγγελία σας και αυτή να δρομολογηθεί άμεσα.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα και η δυνατότητα προπαραγγελίας, αν θέλετε η παραγγελία σας να παραδοθεί την επόμενη μέρα!

Επιπλέον, όσο περιμένετε τα ψώνια σας, μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω live tracking πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή η παραγγελία σας, καθώς και πόσο σύντομα θα σας παραδοθεί.

Προσωπικά, κατέληξα στο Wolt Market γιατί έχει την πιο εύχρηστη και ευχάριστη πλοήγηση, ενώ δεν μου έχει λείψει ποτέ κάποιο προϊόν που χρειάζομαι.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, είμαι και τυχερή γιατί η περιοχή μου εντάσσεται στον χάρτη διανομής του Wolt Market, ο οποίος καλύπτει όλες τις περιοχές από Αιγάλεω μέχρι Ηλιούπολη και από Άλιμο μέχρι Κάτω Πατήσια (σύντομα περισσότερα σημεία θα εξυπηρετούν όλη την Αθήνα).

Ο χρόνος που γλυτώνω πλέον από το να «τρέχω» κάθε τόσο να αγοράζω ό,τι μπορεί να τελειώνει στο σπίτι, η σωματική καταπόνηση που αποφεύγω (μου κόβονταν τα χέρια κάθε εβδομάδα για να κουβαλήσω τα ψώνια όλης της οικογένειας) και κυρίως η ασφάλεια του να έρχονται τα ψώνια στην πόρτα μου και να αποφεύγω έτσι ουρές και συνωστισμό με κάνουν να αναρωτιέμαι: Γιατί δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα;!

Αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, μην ξεχάσετε στην πρώτη σας παραγγελία μέσω της εφαρμογής Wolt να καταχωρήσετε τον κωδικό WOLTMARKET5, ο οποίος δίνει αυτόματα 5 ευρώ έκπτωση στους χρήστες που δεν έχουν ξαναπαραγγείλει από τη Wolt.