Η αλλαγή της πάνας γίνεται η πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας με Frezyderm BABY CREAM

Οι συγκινήσεις που σας προσφέρει η καθημερινότητα με το μωρό σας είναι πολλές και ανεκτίμητες. Υπάρχουν όμως και οι «υποχρεώσεις» που απαιτούν λίγη παραπάνω προσοχή και φροντίδα καθώς το δερματάκι του μωρού έχει μεγάλη διαπερατότητα και ευαισθησία.

Η διαδικασία αλλαγής της πάνας είναι πάντα μια ευχάριστη στιγμή ανάμεσα στη μαμά και το μωρό, πολλές φορές όμως μπορεί να γίνει κάπως δύσκολη – αυτό συμβαίνει όταν το μωράκι σας αρχίζει να παρουσιάζει ερεθισμούς και κοκκινίλες με αποτέλεσμα να είναι ανήσυχο και να μη «συνεργάζεται».

Μία κρέμα που αποτρέπει το σύγκαμα γίνεται πλέον απαραίτητη, αφού πάντα θα πρέπει να επιλέγετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για τη βρεφική επιδερμίδα, τα οποία θα σέβονται τη φυσιολογία της και θα είναι ιδιαίτερα απαλά, Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένα και με φαρμακευτικής καθαρότητας πρώτες ύλες για μεγαλύτερη.

Η FREZYDERM στέκεται δίπλα στις μανούλες προσφέροντάς τους την κρέμα αλλαγής πάνας BABY CREAM, το προϊόν-κλειδί για ένα βρεφικό δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.

αλλαγή πάνας κρέμα

Με απαλή και αδιάβροχη σύνθεση από χαμομηλέλαιο και πανθενόλη, αυτή η κρέμα καθημερινά περιποιείται, ενυδατώνει και προστατεύει το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Η φόρμουλά της, η οποία περιέχει πολύ χαμηλό ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου, τού επιτρέπει να αναπνέει φυσιολογικά ενώ η λεπτόρρευστη υφή της απλώνεται σαν χάδι στο δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, κάνοντας τόσο τη μαμά όσο και το βρέφος να αντιμετωπίζουν τη διαδικασία της αλλαγής της πάνας ως την πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας!

Απαλή, προστατευτική και αδιάβροχηκρέμα καθημερινής περιποίησης της μηρογεννητικής περιοχής μετά την αλλαγή της πάνας. Δημιουργεί φραγμό προστασίας Με χαμηλό ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου για:

  • προστασία από την υγρασία
  • να επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει

Με λεπτόρρευστη υφή για να απλώνεται εύκολα και να αφαιρείται χωρίς να προκαλείται ερεθισμός

Συστατικά και δράσεις του

Χαμομηλέλαιο = καταπραϋντική δράση
Πανθενόλη = ανάπλαση της επιδερμίδας.
Οξείδιο του ψευδαργύρου = αδιαβροχοποιητική δράση

Tips για εύκολη αλλαγή της πάνας από τη FREZYDERM

αλλαγή πάνας2

αλλαγή πάνας1

***ΠΛΤ. 11,82€ (50 ml)
ΠΛΤ: 14,92€ (175ml)