Αρχική InfoMommy Νέα Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προειδοποιεί: "Μην χρησιμοποιείτε αυτό το αξεσουάρ ρούχων, είναι επικίνδυνο"

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προειδοποιεί: "Μην χρησιμοποιείτε αυτό το αξεσουάρ ρούχων, είναι επικίνδυνο"

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) ενημερώνει τους καταναλωτές να μην χρησιμοποιούν τη συσκευή αφαίρεσης χνουδιού (αποχνουδωτής) FNUGFJERNER (Lint remover) της εταιρείας Tiger που λειτουργεί µε µπαταρία.

Πρόκειται για το κάτωθι προϊόν:


Προϊόν: Αποχνουδωτής
Μάρκα: TIGER
Όνοµα: FNUGFJERNER (Lint remover)
Τύπος/αριθµός µοντέλου: 2100408, lot 80626
Αριθµός παρτίδας/Barcode: 0200021004081

Περιγραφή: Συσκευή αφαίρεσης χνουδιού που λειτουργεί µε µπαταρία. Πωλείται σε συσκευασία µπλίστερ µε πλάτη από χαρτόνι.

Κίνδυνος:  Το καπάκι που καλύπτει τις λεπίδες µπορεί να µετακινηθεί ενώ η συσκευή χρησιµοποιείται.Συνεπώς, οι χρήστες θα µπορούσαν να αγγίξουντις λεπίδες και να υποστούν κοψίµατα.

Υποχρεωτικά µέτρα : Απόσυρση του προϊόντος από την αγορά. Σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από τα σηµεία πώλησης µέχρι να
ολοκληρωθεί η επανεξέτασή του.

Η Γ.Γ. Βιοµηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν έως ότου υπάρξει νεώτερη ενηµέρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter