Η Google δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίζουν πάντα ακριβώς πού βρίσκονται οι γονείς τους

Μία ενδιαφέρουσα συνεργασία που στόχο έχει να βοηθήσει τις οικογένειες ως προς τον ασφάλεια και την οργάνωσή τους ανακοίνωσε η υπηρεσία Life360 με την Google Assistant, μέσω της οποίας όλα τα μέλη μιας οικογένειας (ηλικίας από 13 ετών και πάνω) μπορούν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν πού βρίσκεται ο καθένας τους.

Ρωτώντας απλά τη Google “Hey Google, where’s my family?”, αφού έχουν συνδέσει τον Google λογαριασμό τους με την εφαρμογή Life360, τα παιδιά μπορούν αυτόματα να βλέπουν πού βρίσκεται το κάθε μέλος της οικογένειας τους, μέσω των Χαρτών.

Μετά την ερώτηση, ο βοηθός θα εντοπίσει την τελευταία τοποθεσία του ατόμου για το οποίο ρώτησαν και θα τα ενημερώσει σε πόση ώρα θα βρεθεί στο σπίτι. Επιπλέον μπορεί κανείς να γράψει ένα σημείωμα στην κεντρική οθόνη, το οποίο θα δουν όλα τα μέλη.

Σε μια εποχή που, υπό κανονικές συνθήκες, τα πολυάσχολα μέλη της κάθε οικογένειας βρίσκονται πολλές ώρες εκτός σπιτιού και μακριά από αυτό, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να γνωρίζουμε όλοι ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται οι δικοί μας άνθρωποι, πόσο μακριά από εμάς είναι, αλλά και πόση ώρα θα τους πάρει να έρθουν κοντά μας!

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ.