Η Ιωάννα Λίλη τραγουδά με την 11χρονη κόρη της σε ένα απολαυστικό video!

H Iωάννα Λίλη από τότε που έγινε μαμά έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον ευρωβουλευτή πλέον Θοδωρή Ζαγοράκη. Η 11χρονη Μαρία και ο 8χρονος Ιωάννης αποτελούν προτεραιότητα για τη μαμά τους που έχει αφήσιε πίσω της το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Χθες, μαμά και κόρη εξέπληξαν τους διαδικτυακούς τους φίλους δημοσιεύοντας στο Instagram του site που διατηρεί η Ιωάννα Λίλη ένα ξεσηκωτικό βίντεο όπου οι δυο τους μιμούνται ότι τραγουδούν το κομμάτι που ακούγεται ακολουθώντας τη δημοφιλή στο εξωτερικό πρακτική του lip sync.

Η μαμά Ιωάννα και η 11χρονη Μαρία τραγουδούν Britney Spears, Kiss και Snoop Dogg σε ένα βίντεο αποθέωση. Εκτός από τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, επιστράτευσαν και το αντίστοιχο ενδυματολογικό στιλ που αντιστοιχεί σε κάθε είδος τραγουδιού.

«Μητέρα και κόρη σε ένα δημιουργικό ντελίριο,έτσι για να ξεκινήσει όμορφα ο μήνας μας!!!! Το είδαμε στο Netflix,το λατρέψαμε και είπαμε να το κάνουμε κι εμείς. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια βιντεάκι», αναφέρει η Ιωάννα Λίλη στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτησή της.

Mαλιστα όπως σημειώνει η Ιωάννα Λίλη,  «Περιμένοντας το Μαράκι μου να τελειώσει το σχολείο της, και έχοντας ολοκληρώσει τα μαθήματά της και τη μελέτη της, ξεκινήσαμε το απόγευμα το «ταξίδι» μας, στο να βλέπετε αυτή τη στιγμή, αυτό το αποτέλεσμα. Η Μαρία ξετρελάθηκε με την εμπειρία και τις μεταμορφώσεις όπως και εγώ, όπως και όλοι μας.»

Το αποτέλεσμα τις δικαιώνει!

Δείτε το video: