Αρχική Βιβλία Η Κάλλια, η Ρία και οι αδελφικές διαφωνίες

Η Κάλλια, η Ρία και οι αδελφικές διαφωνίες

Μια φορά κι έναν καιρό σε ένα δάσος μακρινό ζούσε η οικογένεια Γατοπαπαλέξ. Μία οικογένεια γάτων με τη μαμά Λίνα, τον μπαμπά Νικολά και τις δύο κορούλες τους, τη Ρία και την Κάλλια. Ανάμεσα τους υπήρχε πολλή αγάπη. Πέραν όμως της αγάπης, πολλές φορές υπήρχε και ο θυμός, ο οποίος επισκεπτόταν ολοένα και συχνότερα τις δύο αδελφές και δημιουργούσε προβλήματα στη σχέση τους. Κι έτσι, φώναζαν, παραπονιόντουσαν και γκρίνιαζαν. Η μαμά τους προσπαθούσε να τις συμβουλεύσει, αλλά μάταια… Ώσπου μια μέρα δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να πάρουν τα κορίτσια το μάθημά τους. Τι έγινε άραγε; Λέτε να έμαθαν πώς να διώχνουν τον θυμό; Εάν εκείνες το έμαθαν, θέλω να το μάθω κι εγώ!

*Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται άρθρο ψυχολόγου για συμβουλευτική γονέων ως προς τις αδελφικές διαφωνίες και συνταγές για δημιουργικές στιγμές με τα αστεράκια μας!

Συγγραφέας: Δοριάκη Ελένα
Εκδότης: Περσείδες
ISBN: 9786188325524
Αριθμός Σελίδων: 34

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter