Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η KiETLA σου βάζει τα γυαλιά για καλό σκοπό!

Η KiETLA σου βάζει τα γυαλιά για καλό σκοπό!

Η KiETLA βάζει τα γυαλιά σε παιδιά, γονείς και ενήλικες, για καλό σκοπό…στοχεύοντας στην απόλυτη προστασία των ματιών από το τεχνητό μπλε φως που εκπέμπουν οι επίπεδες οθόνες (τηλεόραση, υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο, τάμπλετ κ.ο.κ.) ενώ παράλληλα στηρίζει την Κιβωτό Του Κόσμου μέσα από το mysunshine.gr! Βάλτε στην καθημερινότητά τη δική σας, των παιδιών σας και των αγαπημένων σας τα γυαλιά οθόνης KiETLA screen, προστατέψτε τα μάτια σας από τις βλαβερές επιπτώσεις της μπλε ακτινοβολίας των οθονών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες βλάβες όπως διαταραχές στον ύπνο, θολή όραση, τσούξιμο στα μάτια και πονοκέφαλο ενώ με κάθε αγορά* ενός ζευγαριού KiETLA screen, προσφέρετε 1 ευρώ στην Κιβωτό Του Κόσμου!

*Ισχύει για αγορές μέσα από το mysunshine.gr έως τις 30 Απριλίου 2019.

KiETLA screen για παιδιά

Τα παιδιά περνούν 3 ώρες κατά μέσο όρο μπροστά σε μία οθόνη κινητού, τάμπλετ, υπολογιστή, τηλεόραση, κοσνσόλα παιχνιδιών κ.ο.κ. γεγονός που συμβάλει σε διάφορες βλάβες για την υγεία τη δική τους και των ματιών τους. Για τον λόγο αυτό η KiETLA δημιούργησε τα CraZyg-Zag Screen - unisex γυαλιά οθόνης σε 3 μοντέρνα χρώματα - για την απόλυτη προστασία των ματιών από την ακτινοβολία των οθονών. Σχεδιασμένα για παιδιά που είναι διαρκώς σε κίνηση, KiETLA screen είναι ελαφριά, ανθεκτικά και κατασκευασμένα από εύκαμπτα υλικά, ιδανικά για τους έντονους ρυθμούς τους. Απευθύνονται σε ηλικίες 6-12 ετών.

KiETLA screen για ενήλικες

Για ενήλικες που περνούν πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη, τα unisex γυαλιά KiETLA screen έρχονται να δώσουν την απόλυτη προστασία, αφού το ειδικό τους φίλτρο μπλοκάρει το 50% του Βlue light! Ανακαλύψτε 3 μοναδικές αποχρώσεις γυαλιών οθόνης με βραχίονες από εύκαμπτο υλικό και σύνδεση Zig Zag για να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.