Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα είναι πλέον 18 ετών και… εμφανώς αποτελεί “συνέχεια” της!

Παρά την τεράστια λατρεία που της έχει, αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα δημοσιεύει φωτογραφία της 18χρονης πλέον κόρη της, Φαίδρας-Θεοδώρας.

Η διάσημα μαμά έχει φροντίσει να κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη μοναχοκόρη της, όμως δεν δίστασε να περάσει σε μία άκρως τρυφερή ανάρτηση με μια παλιά της φωτογραφία την ημέρα που η ενήλικη πλέον Φαίδρα έκλεισε τα 18:


Και καθώς πρόκειται για μια πανέμορφη κοπέλα, η 18χρονη αυτή τη στιγμή κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Η μαμά της, η οποία υπήρξε πραγματική καλλονή και μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες, στηρίζει τις επιλογές της και αποκαλή την Φαίδρα “συνέχεια της”. Όπως χαρακτηριστικά έχει σε συνέντευξή της:

«Η Φαίδρα είναι το αντίθετό μου, ακριβώς. Είναι η συνέχεια μου, έχει μια δυναμική ο χαρακτήρας της, αλλά είναι ορθολογίστρια, έχει τα πρέπει που δεν έχω εγώ και από εκείνη μαθαίνω. Μου την έστειλε ο θεός για να διορθώσει εμένα. Είναι ήρεμη δύναμη».

Εντύπωση, λοιπόν, προκάλεσε η τελευταία φωτογραφία που η Βάνα Μπάρμπα δημοσίευσε στο Instagram, στην οποία βλέπουμε την ίδια σε βραδινή έξοδο παρέα με την 18χρονη κόρη της:

View this post on Instagram

A post shared by Vana Barba (@vanabarba_official) on

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες Likes, ενώ όλοι έχουν να μιλούν για την ομορφιά της Φαίδρας-Θεοδώρας Μαρασλή, η οποία ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της: fedra.barba.