Η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου έκλεισε τα 10 – Η φωτογραφία με τα 3 της μεγαλύτερα αδέρφια

Η οικογένεια και τα 4 παιδιά του είναι το Α και το Ω του Νίκου Χατζηνικολάου που απολαμβάνει όσο τίποτε άλλο να περνάει στιγμές και χρόνο μαζί τους.

Με σημερινή του ανάρτηση στο Instagram ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων εύχεται στην μοναχοκόρη του Εύα “χρόνια πολλά” για τα 10ατα γενέθλια της με μια φωτογραφία της μικρής παρέα με τα μεγαλύτερα αδέρφια της.

Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά» γράφει στη λεζάντα.

«Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω», συνέχισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Λιώνει” για την μοναχοκόρη του

Η μικρή Εύα, έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του μπαμπά της και όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, η μικρή ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν γεννήσει η Κρίστη  Τσολακάκη την Εύα είχε πει σε συνέντευξή του: «Ενώ ο γιατρός της Κρίστη της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%. Ήδη είπα στην Κρίστη να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη».

Αργότερα, η κόρη του τον ξετρέλανε ακόμα περισσότερο όπως παραδεχόταν στην εκπομπή «Βράδυ» πριν από λίγα χρόνια με τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό που έδειχνε… «Οι γιοι μου ξέρεις τι λένε; Ο μπαμπάς φοβάται μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα» έλεγε γελώντας ο δημοσιογράφος για την Εύα του.

Διαβάστε επίσης:

“Σταματήστε να γεννάτε!”: Η καυστική επιστολή Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου της Κρήτης που έχει γίνει viral

Voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς 22-23: Η ανακοίνωση που θα ανακουφίσει όλους τους γονείς

Ανακαλούνται ακατάλληλα μπρατσάκια θαλάσσης – ΜΗΝ τα φοράτε στα παιδιά

Έφτασε η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Αντιμέτωπη με δύο δικαστήρια