«Η μαμά μου θα με πάει για μπάνιο, όταν βρει λεφτά για εισιτήρια»: Ραγίζει καρδιές μικρούλα από την Πάτρα

«Η μαμά μου θα με πάει για μπάνιο, όταν βρει λεφτά»: Ραγίζει καρδιές μικρούλα από την Πάτρα

Μια από τις πολλές περιπτώσεις οικογενειών που δυσκολευόνται πάρα πολύ με την καθημερινότητα και για τους οποίους ακόμη και το εισιτήριο του αστικού ΚΤΕΛ δεν είναι δεδομένο αναφέρουν οι εθελοντές του Φωτεινού Αστεριού της Πάτρας.

Σε ανάρτησή του το «Φωτεινό Αστέρι» έκανε γνωστή την ιστορία της μικρής Δέσποινας που ραγίζει καρδιές.

«”Έχω πει στην μαμά μου από την αρχή του καλοκαιριού να με πάει για μπάνιο στην θάλασσα που τόσο θέλω αλλά ακόμα δεν πήγαμε. Όλο μου λέει πως όταν βρει τα λεφτά για εισιτήρια”

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ στο Φωτεινό Αστέρι την κατάσταση που επικρατεί και έχουμε ακούσει πολλές δυσκολίες αλλά κάτι τέτοιο μας άφησε άφωνους. Στα γραφεία μας βρισκόταν ακόμα ένας εθελοντής εκεί πού άκουσε όλη την συνομιλία από την αρχή.

-Μην στενοχωριέσαι καθόλου Δέσποινα, της απαντήσαμε. Θα φροντίσουμε να πας για μπάνιο με την μαμά και την αδερφή σου άμεσα και να το ευχαριστηθείς.

Η αντίδραση του εθελοντή μας ήταν άμεση. Το μεσημερι φωνάξαμε πάλι την μικρή μας Δέσποινα να έρθει να παραλάβει το δώρο της μιας και η γιορτή της ήταν πριν 2 ημέρες.

Της δώσαμε εισιτήρια να πάει για μπάνιο και της δώσαμε επίσης για να πιει μια πορτοκαλάδα ή να φάει ένα νόστιμο καλαμπόκι. Μετά από αυτό το περιστατικό, που ειλικρινά θα μας μείνει χαραγμένο στην καρδιά μας, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο γιατί για κάποιους άλλους είναι μόνο το ζητούμενο»

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανέμελα παιχνίδια στο νερό με τον γιο της, Φίλιππο (εικόνες)

«Θα φανούν όλα όταν ξυπνήσει» λέει η μαμά του 6χρονου Νικόλα – Ποια η αιτία της εγκεφαλικής αιμορραγίας

Η στιγμή που υπερήλικας δέχεται το γλυκό χάδι της δισέγγονής του – Το βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε»