«Η μάνα είναι ικανή για όλα…»: Ανατριχίλα από τις αναρτήσεις Πισπιρίγκου για την Γιορτή της Μητέρας

Στον απόηχο της χθεσινής Γιορτής της Μητέρας, στο φως της δημοσιότητας έφερε η εκπομπή “Το πρωινό” του ΑΝΤ1 τις αναρτήσεις που είχε δημοσιεύσει στις σχετικές ημέρες κατά το παρελθόν η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναρτήσεις που προκαλούν ανατριχίλα και προβληματίζουν για τα όσα έγραφε τότε η 33χρονη ενώ είχε ήδη χάσει τη μικρή Μαλένα το 2020 και την Ίριδα ένα χρόνο μετά. 

Φέτος, η 33χρονη πέρασε τη συγκεκριμένη ημέρα μέσα στη φυλακή, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ενώ αναμένονται τα πορίσματα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η μάνα είναι ικανή για όλα…»

Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις έγιναν τον Μάιο του 2020, όταν η οικογένεια Δασκαλάκη είχε “χάσει” ήδη την μικρή Μαλένα. Σε αυτές, εξυμνούσε τον ρόλο της μάνας,

Ποτέ μην πεις σε μια γυναίκα ότι δεν μπορεί να το κάνει. Να θυμάστε ότι μόνο εκείνη έχει καταφέρει να χορέψει με δύο καρδιές, έχει αναπνεύσει με τέσσερις πνεύμονες, κατάφερε να κουβαλήσει στην κοιλιά της το βάρος δύο κόσμων και έχει κλάψει τη ζωή ουρλιάζοντας. Μην πεις ότι δεν είναι ικανή για κάτι, γιατί είναι ικανή για όλα…

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε στο Facebook στις 9 Μαΐου 2020, ενώ η Μαλένα είχε ήδη «φύγει» από τη ζωή.

Μια μέρα μετά, στις 10 Μαΐου, έκανε νέα ανάρτηση, στην οποία μιλάει η ίδια για την προσωπική εμπειρία της ως μητέρα: «Έχω παιδιά που κοιμήθηκαν στα χέρια μου… Έχω φιλήσει πατουσάκια και έχω σκουπίσει δάκρυα… Έχω λερωθεί με εμετούς, έχω περάσει αμέτρητα άφρυπνα βράδια, αλλά δεν τα αλλάζω με τίποτα όλα αυτά… Το σώμα μου δεν είναι σαν αυτά των περιοδικών, αλλά όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μάνα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή και ευλογία από αυτό. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το εν λόγω post συνοδεύεται από μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μια μητέρα με ένα μωράκι και αναγράφεται η εξής φράση: «Η μάνα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Θεό ένα παιδί, αξίζει όσο δύο μάνες μαζί!».

ανάρτηση Πισπιρίγκου για γιορτή της μητέρας 2

H ανάρτηση της Ρούλας για τους συζύγους

Την ίδια μέρα, στις 10 Μαΐου, η 33χρονη έκανε ακόμα μια ανάρτηση που αφορούσε τους συζύγους.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε ένα άρθρο με τίτλο «Αγαπημένη μου σύζυγε, θέλω πίσω το κορίτσι που παντρεύτηκα». Η εν λόγω ανάρτηση συνοδευόταν από το δικό της προσωπικό σχόλιο για τους συζύγους: «Δεν είσα μόνη! Είσαι μαμά, είμαι μπαμπάς… αλλά κυρίως είμαστε οικογένεια! Ανεκτίμητη αξία να ενδιαφέρει ο ένας για τον άλλον!!».

ανάρτηση Πισπιρίγκου για τους συζύγους 3

Η ανάρτηση και για τα τρία παιδιά για τη Γιορτή της Μητέρας

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, στις 9 Μαΐου 2021, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ξανά μια ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Τότε, είχε πεθάνει και η μικρή Ίριδα, ενώ η εννιάχρονη Τζωρτζίνα βρισκόταν σε φάση τετραπληγίας.

«Είχα την ευλογία να γίνω μητέρα για τρεις φορές και να δώσω ζωή σε τρία υπέροχα και πανέμορφα κορίτσια… Όμως η ζωή, η μοίρα και ο Θεός είχαν άλλα σχέδια και φέτος δε θα ακούσω “χρόνια πολλά” από κανένα από τα κορίτσια μου… Είμαι όμως ευγνώμων που το άκουσα απτά δύο παιδάκια μου έστω!! Η Τζωρτζίνα φέτος θα μου ευχηθεί με τα μάτια και είναι τα πιο σημαντικά και τα πιο αληθινά “χρόνια πολλά” απ’ όλες τις χρονιές!!! Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει, αλλά και αυτή που μεγαλώνει!!! Να είμαστε όλες ευλογημένες και υγιείς για τα παιδάκια μας!!».

ανάρτηση Ρούλας Πισπιρίγκου για γιορτή της μητέρας 3

“Η Τζωρτζίνα βγήκε από τη μέση γιατί ήξερε πολλά “

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει».

Το παραπάνω ανέφερε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο οποίος δήλωσε ότι «Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει».

«Η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα»

Ο ίδιος ανέφερε πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο ίδιος και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα». Μάλιστα, τόνισε πως οι σχέσεις Ρούλας – Μάνου ήταν άθλιες, «παρότι προσπάθησαν να υποτιμήσουν την αντίληψη της κοινής γνώμης».

Διαβάστε επίσης:

Ο φασματογράφος του ΑΠΘ θα “λύσει” το θρίλερ των θανάτων- «Έτσι δολοφονήθηκαν η Μαλένα και η Ίριδα»

39η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα: Σάρωσαν τα Ελληνόπουλα με 6 μετάλλια εκ των οποίων τα 2 είναι χρυσά!

«Το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν ένα ντους»: Ένα κείμενο με το οποίο θα ταυτιστούν πολλές μαμάδες