Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει μήνυμα σε όλες τις μαμάδες (φωτό)

Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει μήνυμα σε όλες τις μαμάδες (φωτό)

H Μαρία Ηλιάκη δεν χορταίνει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την 5 μηνών κορούλα της και ενίοτε, ανεβάζει κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Σήμερα ανήρτησε μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της από έξοδο σε καφέ της Ζυρίχης στην οποία φαίνεται να την θηλάζει δημόσια.

Το μήνυμα υπέρ του δημόσιου θηλασμού

Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει μήνυμα σε όλες τις μαμάδες (φωτό)

Η φωτογραφία αυτή στάθηκε αφορμή για να λάβει αρκετά μηνύματα ανθρώπων που της έλεγαν πως είναι πολύ όμορφο το μήνυμα που περνά για τον δημόσιο θηλασμό.

Διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μερικά stories στα οποία ξεκαθάριζε πως η δημοσίευση της φωτογραφίας αυτής δεν ήταν για να στηρίξει τον δημόσιο θηλασμό καθώς δεν θεωρεί ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη αλλά κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Όσα αναφέρει για το δημόσιο θηλασμό

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα “μπράβο σου που στηρίζεις τον δημόσιο θηλασμό”. Η αλήθεια είναι πως δεν ανέβασα αυτή τη φωτογραφία για να στηρίξω τον δημόσιο θηλασμό γιατί δε σκέφτηκα ποτέ ότι είναι κάτι που χρειάζεται στήριξη.

Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ φυσιολογικό οπότε μου βγήκε πολύ αυθόρμητα. Τις πρώτες φορές έβαζα ένα πανάκι και καλά για να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το μωρό αλλά δε το πολυήθελε οπότε σταμάτησα να της το βάζω.

Δε σκέφτηκα ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να ντρέπονται ή άνθρωποι που μπορεί να πουν “α γιατί θηλάζει αυτή δημόσια”, πολύ φυσιολογικό το θεώρησα γι’ αυτό και δε σκέφτηκα ποτέ αν θα το κάνω ή όχι» ανέφερε στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

Η φωτογραφία της να θηλάζει δημόσια

View this post on Instagram

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Δείτε το video όπου εξηγεί τη θέση της για το δημόσιο θηλασμό

Διαβάστε επίσης:

Το ξέσπασμα της Μαριάννας Τουμασάτου σε ερώτηση για τις “τύψεις” των μαμάδων

Στίχοι του Ανδρέα Κάλβου για την ελευθερία «ζωντανεύουν» σε τοιχογραφία στο 18ο Ενιαίο Λύκειο Αθηνών

5.970 τα κρούσματα στα παιδιά – Στο «μικροσκόπιο» η διασπορά στα σχολεία – Τι δηλώνει η Ζέττα Μακρή