Η Μαρία Σολωμού στο πλευρό των Ενεργών Μπαμπάδων για την συνεπιμέλεια (video)

H ηθοποιός και μητέρα, Μαρία Σολωμού, που μετά το χωρισμό της από τον μπαμπά του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου, έχει κρατήσει μια άριστη φιλική σχέση μαζί του και μάλιστα ο γιος τους μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον μπαμπά και τη νέα οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τάσσεται υπέρ των Ενεργών Μπαμπάδων και του αιτήματός τους για συνεπιμέλεια.

Στο video που πρωταγωνιστεί και μιλά η αγαπημένη ηθοποιός τάσσεται υπερ του δικαιώματος του παιδιού για ισόχρονη και ισότιμη ενασχόληση και των δύο γονέων του στην ζωή του.

Κάθε παιδί έρχεται στον κόσμο από δύο γονείς, και δικαιούται να τους έχει, ανεξάρτητα του εάν συνδέονται μεταξύ τους με κάποιο νομικό δεσμό.
Στην γονική αγάπη δεν υπάρχουν αντίπαλες «ομάδες», παρά μόνο το κοινό ενδιαφέρον των γονέων για την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους.
Η νομιμότητα, η θεωρία των ατομικών δικαιωμάτων, η επιστήμη και η απτή πραγματικότητα επιτάσσουν την θέσπιση της Συνεπιμέλειας, του ίσου χρόνου μεταξύ των γονέων και της εναλλασσόμενης κατοικίας.

Με συνέπεια στο έργο και την αποστολή για εμπέδωση του μηνύματος της αναγκαιότητας για την μεταρρύθμιση του Δικαίου των σχέσεων γονέων και τέκνων, προς την κατεύθυνση της κατά τεκμήριο νόμου ισότητας των γονέων ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους έναντι των παιδιών τους, η ΑΜΚΕ «Ενεργοί Μπαμπάδες για τα δικαιώματα του παιδιού» εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις φωνές επωνύμων, αναγνωρίσιμων, ευαισθητοποιημένων Ελλήνων από όλους τους χώρους.

Δείτε το βίντεο