Μάριος Αθανασίου: “Αποφάσισα να μείνει ο γιος μου μαζί μας για ένα πολύ σοβαρό λόγο”

O Μάριος Αθανασίου μαζί με την Μαρία Σολωμού απέκτησαν ένα γιο, τον 15χρονο Αλέξανδρο, που τα τελευταία δυο χρόνια μένει μαζί με τον ηθοποιό, τη δεύτερη σύζυγό του και τις δύο του αδερφές που είναι 3 και 6 ετών.

Το γεγονός ότι ο γιος των δύο ηθοποιών μένει με τον μπαμπά και όχι με την μαμά έχει αποτελέσει κατά καιρούς ερώτημα των δημοσιογράφων με τους δυο γονείς να ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για μια συμφωνία μεταξύ τους που τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

“Δεν ήταν επιλογή του 15χρονου γιου μου να μείνει μαζί μου…”

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά…δες» ερωτηθείς για το ζήτημα, μίλησε ανοιχτά για το πώς αποφάσισε με τη Μαρία Σολωμού να μετακομίσει ο γιος τους μαζί του.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι και την ακολουθούμε».

Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στο γεγονός ότι μένει μαζί του ο 15χρονος Αλέξανδρος λέγοντας ότι ““Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν…”

Ο μεγάλος βοηθάει στην 3χρονη… Δεν κάνει δουλειές που θα έκανα εγώ ή η γυναίκα μου αλλά μοιράζονται πράγματα και κερδίζουν εμπειρίες. Τα παιδιά μου έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Νομίζω ότι ο μεγάλος έχει αδυναμία στη μικρή”ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τι είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό η Μαρία Σολωμού για την συγκατοίκηση του γιου τους με τον Μάριο Αθανασίου

Πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για την απόφαση του γιου της να μείνει με τον πατέρα του:

“Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.”!

Και πρόσθεσε:

“Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του”.