Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας “κλειδί” για την υπόθεση – Ποια κενά εντοπίζουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας – Ενδοφλέβια η κεταμίνη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και των θανάτων μέσα σε 3 χρόνια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι την κεταμίνη δεν την έψαξε και δεν την χορήγησε εκείνη στην Τζωρτζίνα.

Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας “κλειδί” για την υπόθεση

Όμως,τα στοιχεία είναι μέχρι στιγμής συντριπτικά εναντίον της, καθώς υπενθυμίζεται πως έχει διαπιστωθεί πως η 9χρονη δολοφονήθηκε από χορήγηση μεγάλης δόσης, όταν στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα της.

Η ώρα θανάτου της 9χρονης είναι το κλειδί για την υπόθεση και αυτό προσπαθούν να ανατρέψουν οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για λογαριασμό της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ποια κενά εντοπίζουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»,  οι 3 – 4 τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει ουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτηματικά, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη, ενδονοσοκομειακά, δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Αθηνών.

Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας, όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνάς τους, θα είναι το «κλειδί» της υπόθεσης και…ίσως μιας ενδεχόμενης ανατροπής των μέχρι τώρα δεδομένων και «απολύτως καταδικαστικών σεναρίων» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Δηλαδή, η ώρα δεν είναι αυτή που το Νοσοκομείο αναφέρει, στις 2.30 το μεσημέρι αφότου ειδοποιήθηκε το προσωπικό του από τη μητέρα και αυτή εξήλθε του θαλάμου νοσηλείας. Ο θάνατος, φαίνεται να΄χει επέλθει αργότερα.

Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», από την έρευνα των τεχνικών συμβούλών προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της είναι σε 1 λεπτό. Φαίνεται να έχει δοθεί μετά τις 3 το μεσημέρι. Καμία σχέση, δηλαδή μ΄αυτό που λένε ότι το παιδί στις 2.30 ήταν νεκρό. Με ενδοφλέβια στις 3μ.μ. θέλει 5-10 λεπτά για να επέλθει το μοιραίο. Το καρδιογράφημα δείχνει τελευταίο σημείο ζωής στις 3.12 μ.μ…κι αυτό λέει πολλά, εφόσον τελικά αποτελέσει τον επιστημονικό αντίλογο της άλλης πλευράς των πραγμάτων, κάτι που θα εμπλέξει στην υπόθεση θανάτου γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Μουσικά και Ανάποδα” στο Θέατρο Τζένη Καρέζη (15/5)

“Θα πάω εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί”: Τα μηνύματα Δήμητρας & Ρούλας εξοργίζουν – “Τα παιδιά πέθαιναν κάθε μέρα”

«Agôra»: «Έξυπνη» εφαρμογή μαθητών συγκρίνει τιμές και φτιάχνει το πιο φτηνό «καλάθι της νοικοκυράς»