Αρχική Back to school Η παλιά σχολική τσάντα του παιδιού σου μπορεί να δώσει χαρά σε άπορα παιδιά

Η παλιά σχολική τσάντα του παιδιού σου μπορεί να δώσει χαρά σε άπορα παιδιά

Η καλή είδηση της ημέρας μάς έρχεται από τις σχολικές τσάντες Must, οι οποίες όχι μόνο φροντίζουν για τον σχολικό εξοπλισμό των παιδιών μας με τις πρωτότυπες, ανθεκτικές και εργονομικές σάκες τους, αλλά συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ προσφέρουν τη βοήθεια τους απλόχερα στα παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Με την ενέργεια απόσυρσης τσαντών και το σύνθημα Reuse – Recycle – Reduce, η Must δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να κερδίσουν 20% έκπτωση στην αγορά της νέας σχολικής τσάντας τους και να βοηθήσουν μικρά παιδιά που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά στη ζωή τους.

Λεπτομέρειες για την ενέργεια απόσυρσης

Η ενέργεια απόσυρσης τσαντών, πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα που διαθέτουν τις “Monochrome” τσάντες “Must…” και δίνει την δυνατότητα σε κάθε τελικό καταναλωτή να αποσύρει την παλιά του τσάντα και να κερδίσει 20% έκπτωση στην αγορά μιας νέας τσάντας “Monochrome”  από την Must.

  • Η αρχική λιανική τιμή του σακιδίου Μonochrome με δυο φερμουάρ στα ξεκινα από τα 29,99 € και με την απόσυρση μπορείτε να το βρείτε στα 23,99 € και με τρία φερμουάρ από τα 34,99 € με απόσυρση στα 27,99 €.
  • Η έκπτωση θα γίνεται απευθείας στο κατάστημα με την αγορά της νέας τσάντας.
  • Η καμπάνια απόσυρσης τσαντών, ισχύει για τα σακίδια της γκάμας “Μonochrome” σε Τζιν και PVC1680D υφάσματα.
  • Όλα τα σακίδια  “Monochrome” φέρουν το παρακάτω σήμα απόσυρσης τσαντών.

Τελικός σκοπός αυτής της ενέργειας είναι

  • Η ανακύκλωση σακιδίων που είναι σε μη επαναχρησιμοποιήσιμη κατάσταση.
  • Η επαναχρησιμοποίηση σακιδίων από κοινωνικούς φορείς μετά την επιδιόρθωση και των καθαρισμό από την ομάδα της “Must…”.

Κατάσταση σακιδίων

Στην καμπάνια απόσυρση τσαντών είναι δεκτά όλα τα σακίδια οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, οποιουδήποτε Brand ανεξαρτήτως αξίας αρχικής αγοράς.

Επιπλέον, θα γίνονται δεκτά όλα τα σακίδια ανεξαρτήτως κατάστασης και φθορών, καθώς αυτά που είναι σε μη επαναχρησιμοποιήσιμη κατάσταση θα σταλούν για ανακύκλωση.

Η ενέργεια της απόσυρσης ισχύει έως 30/09/2018.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter