Αρχική Εκδηλώσεις «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» αναβιώνει κάθε Κυριακή στο Θέατρο Ελπίδας

«Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» αναβιώνει κάθε Κυριακή στο Θέατρο Ελπίδας

«Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» είναι ένα διαδραστικό έργο με ήρωα το μικρό Οδυσσέα γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία, παρουσιάζεται στο Θέατρο Ελπίδας κάθε Κυριακή.

Η υπόθεση της παράστασης
Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας, έτσι και αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο. Η ευχή του πραγματοποιείται.Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε 4 ώρες θα μεγαλώνει 10 χρόνια. Ο Οδυσσέας από τον
ενθουσιασμό του, δέχεται, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό, να τον μεταφέρει πίσω στην παιδική του ηλικία. Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει? Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. Η συμμετοχή του κοινού σε όλη την διάρκεια της παράστασης είναι σημαντική και καθοριστική.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Αντώνης Ζιώγας
Μουσική Επιμέλεια: Ανδρέας Καρανίκας
Χοροκίνηση : Αντώνης Ζιώγας
Σκηνικά: Γιώργος Μαύρος
Ζωγραφιές Σκηνικών : Στέλλα Λεβέντη

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Παναγιώτης Δελαφίνιας, Σουέλεν Κωνσταντινίδου, Εύα Τσαμασιώτη

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στη 13:00

Διάρκεια: 70 λεπτά με διάλειμμα

 Θέατρο Ελπίδας,

Σμύρνης 5-7 & Αριστοτέλους , Αθήνα

6980798469


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.