«Η Πισπιρίγκου σκέφτεται πώς μπορεί να νικήσει το σύστημα»: Δηλώσεις Κούγια ενόψει της δίκης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μετράει αντίστροφα για την έναρξη της δίκης, για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.  Η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναμένεται να αρχίσει ακριβώς ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του παιδιού, στις 31 Ιανουαρίου του 2023.

Η 34χρονη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια που την εκπροσωπεί. Τον ποινικολόγο που με συνεχείς δηλώσεις, υποστηρίζει πως η πελάτισσά του είναι αθώα.

«όταν ένας αθώος είναι στην φυλακή σκέφτεται πώς μπορεί να νικήσει το σύστημα»

Ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε κακή κατάσταση, σημειώνοντας ότι «όταν ένας αθώος είναι στην φυλακή σκέφτεται πώς μπορεί να νικήσει το σύστημα». Σχετικά με την πορεία της υπόθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη το ότι η ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου δέχτηκε να μιλήσει με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Επανέλαβε ακόμα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα με βάση την άποψη των ειδικών εμπειρογνωμόνων. Σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο κ. Κούγιας είπε ότι ετοιμάζουν το υπόμνημα το οποίο θα καταθέσουν και το οποίο όπως είπε στηρίζεται σε ειδικούς.

Ένας χρόνος χωρίς την Τζωρτζίνα – Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε κρυφά σε μοναστήρι το μνημόσυνό της (video)

Το ετήσιο μνημόσυνο της 9χρονης Τζωρτζίνας τελέστηκε κρυφά, από τον πατέρα της, Μάνο Δασκαλάκη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό”.

Στο ετήσιο μνημόσυνο, που έγινε υπό καθεστώς μυστικότητας και δίχως να ενημερωθούν πολλοί φίλοι και συγγενείς του, παραβρέθηκαν ο Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς του και άλλοι λιγοστοί δικοί τους άνθρωποι, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η οικογένεια Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το μνημόσυνο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με την συμπλήρωση του ενός χρόνου, καθώς επίσης να το κάνει και σε μοναστήρι και όχι στον τάφο του παιδιού, προκειμένου “να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου”.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επέλεξε αυτό το Σάββατο για να γίνει το μνημόσυνο, καθώς το άλλο οπότε και συμπληρώνεται ο ένας χρόνος από τον θάνατο του παιδιού, στις 29 Ιανουαρίου, είναι λίγες ώρες πριν από τη νέα δικάσιμο στη δίκη με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, πρώτος μάρτυρας στην οποία είναι ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ήθελε να είναι το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου στην Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για την κατάθεση του.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

“Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι είμασταν εκεί κάτσαμε πίσω – πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά”, είπε στον ΑΝΤ1 μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Πρόσωπο από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη, όπως μετέδωσε η εκπομπή, μετέφερε ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών έχει αλλάξει πολύ, ότι οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο και ότι θέλει να μεταφέρει και τα άλλα δύο παιδιά στον οικογενειακό τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

“Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη”, επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα πασίγνωστου καλλυντικού για τα μαλλιά

Καραμίχος: «Δεν είχα δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου – Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για τον πατέρα όχι» (video)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Στη Γειτονιά του Καραγκιόζη” στο Θέατρο Μπέλλος (29/1)