Η πραγματική ζωή της μαμάς στην καραντίνα: Ένα στιγμιότυπο που κάθε μπαμπάς πρέπει να απαθανατίσει

Η Jazmyne Futrell δημιούργησε πρόσφατα ένα blog προκειμένου να δείξει σε άλλες μαμάδες πώς είναι η ζωή της στο σπίτι με 4 παιδιά. Πριν από μερικές ημέρες, ο άντρας της τράβηξε μια φωτογραφία της ίδιας, σε μία τυχαία στιγμή κατά την διάρκεια της καραντίνας, στην οποία την βλέπουμε με το ένα χέρι να μαγειρεύει, με το άλλο να κρατά το μωρό της που θηλάζει, ενώ την ίδια ώρα το ένα της παιδί ζητά βοήθεια στα μαθήματα και τα άλλα δύο παίζουν στα πόδια της.

Με λίγα λόγια, είναι μία από εκείνες τις στιγμές στην καθημερινότητα των πολύτεκνων γονιών, με την οποία πολλοί θα ταυτιστείτε, η οποία δεν είναι καθόλου λαμπερή και ονειρική (όπως τις έχουμε συνηθίσει στις διαφημίσεις), όμως είναι απόλυτα ρεαλιστική.

Την στιγμή απαθανάτισε ο άντρας της Jazmyne, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από την βόλτα του σκύλου, για να μπει στην κουζίνα και να δει αυτό. Όπως η ίδια λέει: «Δημοσίευσα την φωτογραφία γιατί μέσα από αυτή είδα πραγματικά τον εαυτό μου. Και αν το κατάφερα εγώ, μπορεί να το καταφέρουν και άλλες μαμάδες. Αν το να βλέπουμε τον εαυτό μας ‘εν δράσει’ είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να συνειδητοποιήσουμε πόσο καλές μαμάδες είμαστε, ίσως πρέπει να το κάνουμε συχνότερα… Ελπίζω να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες με αυτή την εικόνα.»

Friends with no kids: “you go to bed at 9pm? Girl I can’t fall asleep before 11pm.”⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀•⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Mom…

Gepostet von Mixed Mom Brown Babies am Montag, 18. Februar 2019

Φίλοι χωρίς παιδιά: «Κοιμάσαι από τις 9; Δεν έχω κοιμηθεί ποτέ πριν τις 11»

Μαμάδες φίλες: «Κοιμάσαι στις 9; Εγώ από τις 8:30 έχω γλαρώσει…»

Με 4 παιδιά είμαι τόσο εξαντλημένη που ούτε που μπορώ να σκεφτώ ότι έχω ζωή αφού πέσει ο ήλιος και έχω τόσο πολλές δουλειές που δεν καταφέρνω καν να ξαπλώσω νωρίτερα.