Η Ρούλα ξεσπά: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω” – Η απάντηση για τον αυτοτραυματισμό (video)

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σε αποκλειστικές τηλεφωνικές της δηλώσεις στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR 10 λεπτά πριν οδηγηθεί στις φυλακές μίλησε για τα όσα αισθάνεται, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Τα πρώτα της λόγια πριν πάει στις φυλακές

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Το παράπονό της για τον Μάνο Δασκαλάκη

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, λέγοντας:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Η απάντηση για τον αυτοτραυματισμό

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου που ξεκαθάρισε ότι είχε επικοινωνία με την 33χρονη και ουδέποτε έγινε απόπειρα αυτοτραυματισμού της όπως διέρρευσε από τα ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο ALPHA, η 33χρονη αποπειράθηκε να  αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού και στα σίδερα.

Ξεσπά η μητέρα της – «Μου έλεγε ”μαμά πάρε με από δω”»

Από τη μεριά της, η μητέρα της πιστεύει ότι η Ρούλα δεν έχει σχέση με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας. «Δεν το περίμενα, δεν το έβαζα στο μυαλό μου. Είναι το παιδί μου, είναι αθώο. Θα το λέω μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε η μητέρα της Ρούλας.

Αναφερόμενη στην κεταμίνη που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα, υποστήριξε ότι η κόρη της δεν είχε ιδέα για αυτή την ουσία, παρόλο που γνώριζε τα φάρμακα της μικρής. «Είναι κάποιο ιατρικό λάθος» υποστήριξε, απαντώντας στο εάν οι τρεις θάνατοι ήταν συμπτώσεις. 

«Θα μπορούσε να κάνει κακό στον εαυτό της, αλλά όχι στα παιδιά της», συμπλήρωσε.

Όπως είπε η μητέρα της εμφανώς συγκινημένη, η Ρούλα είναι ένα παιδί με αρχές. «Ξέρω το παιδί μου, το έχω μεγαλώσει με αρχές, να έχει ψηλά το κεφάλι και να λέει αλήθεια. Πιστεύω ότι θα μαζέψουμε με τους δικηγόρους όλα τα στοιχεία και η Ρούλα θα βγει από τη φυλακή».

Τέλος, ανέφερε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αποκάλυψε ότι η Ρούλα της έλεγε «πάρε με μαμά από δω, δεν έχω κάνει τίποτα». 

Διαβάστε επίσης:

Στο κελί από σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Φοβάται για την ασφάλειά της” – Η τραγική σύμπτωση με τη Μαλένα

Συναγερμός στις φυλακές: Προσπαθεί να αυτοτραυματιστεί στο κελί η Πισπιρίγκου

Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της Τζωρτζίνας – Ψυχολόγος στην τάξη – Θλίψη για το άδικο τέλος της μικρής