Σοκαρισμένοι οι συμμαθητές της Τζωρτζίνας – Ψυχολόγος στην τάξη – Θλίψη για το άδικο τέλος της μικρής

Η ανατροπή στην υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας που σύμφωνα με το κατηγορητήριο ευθύνεται η 33χρονη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου που της χορήγησε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Πρόκειται για ουσία που δεν μπορεί να βρει κανείς στο φαρμακείο, αλλά σε κτηνιατρικές φαρμακαποθήκες, οι οποίες συνήθως δεν ζητούν συνταγή, για να την χορηγήσουν. Η ουσία κεταμίνη μπορεί επίσης να χορηγηθεί ενδομυϊκά και όχι ενδοφλέβια.

Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές της Τζωρτζίνας

Οι συμμαθητές και οι φίλοι της 9χρονης “πάγωσαν” με τις εξελίξεις και δεν μπορούν να διανοηθούν ότι η Τζωρτζίνα “‘εσβησε” με τόσο τραγικό τρόπο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thebest.gr η διεύθυνση του 26ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, του σχολείου που φοιτούσε η 9χρονη, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας αποφασίστηκε σήμερα να επισκεφθεί τους συμμαθητές της κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος για να τους μιλήσει και να διαχειριστεί τις ερωτήσεις του. Τα παιδιά έχουν ταραχθεί με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και διακατέχονται από έντονα συναισθήματα που πρέπει να τα μοιραστούν με τους ειδικούς ώστε να μπορέσουν να τα διαχειριστούν και να νιώσουν ασφάλεια.

“Ήταν το πιο χαρούμενο παιδί του σχολείου”

Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της μικρούλας όλα τα παιδιά του σχολείου είχαν μόνο όμορφες αναμνήσεις και γλυκά λόγια να πουν για την χαμογελαστή Τζωρτζίνα. 

«Ηταν το πιο χαρούμενο παιδάκι του σχολείου. Θυμόμαστε όλοι τα παιχνίδια του, τα γέλια του, η Τζωρτζίνα μας, πόσο μας λείπει…» είναι τα λόγια ανθρώπου του σχολικού περιβάλλοντος.

Όπως ειχαν δηλώσει άτομα από το σχολείο η άτυχη Τζωρτζίναείχε δίψα για ζωή, χορό και παιχνίδι. Τα πράγματα άλλαξαν τον Απρίλιο του 2021 όταν η 8χρονη υπέστη ανακοπή και δεν ξαναπήγε στο σχολείο. Νοσηλεύθηκε στο Καραμανδάνειο, μετά στο Ρίο και κατέληξε, λίγους μήνες μετά, στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Δύο μαμάδες παιδιών με αυτισμό πηδούν από τα 14.000 πόδια θυμίζοντάς μας πως τίποτα δεν είναι αδύνατον! (30/4)

Στο κελί από σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου – “Φοβάται για την ασφάλειά της” – Η τραγική σύμπτωση με τη Μαλένα

“Αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα χορήγησε κεταμίνη στο παιδί θα τη σκοτώσω”: Η αδερφή της Δήμητρα ξεσπά