Η Σάσα Βούλγαρη στο Περιβόλι στη Βάρη: Αφηγείται και η γη παίρνει ζωή (9/3)

Η αγαπημένη αφηγήτρια όλων μας, Σάσα Βούλγαρη, μας περιμένει αυτή την Παρασκευή (7/3) σε έναν υπέροχο χώρο, στο Περιβόλι στη Βάρη!

«Η Σάσα Βούλγαρη αφηγείται….. και η γη παίρνει ζωή!»

Χρυσοπερίστερα – πεντάμορφες, ψάρια – άνθρωποι, άλογα που μιλούν, ποντίκια που παντρολογιούνται και άλλα πολλά. Αφεθείτε στη μαγική αφήγηση της πιο γνωστής παραμυθούς Σάσας Βούλγαρη, και ταξιδέψτε μαζί της στις πιο παράξενες και όμορφες ιστορίες που έρχονται από τα βάθη του χρόνου και από τις άκρες του κόσμου τότε που ακόμα άνθρωποι, ζώα, δέντρα και πουλιά μπορούσαν ακόμα να μιλούν μεταξύ τους!

Μύθοι του κόσμου, παίρνουν μορφή μέσα από τον ρυθμό, τις λέξεις και το ηχόχρωμα της μοναδικής Σάσας Βούλγαρη που έχει μια ξεχωριστή ικανότητα να ζωντανεύει μπροστά μας, με το σώμα, τη μουσική της φωνής της  και τους ήχους των παράξενων μουσικών της οργάνων, πλάσματα και τόπους ονειρικά! Αφεθείτε στη μαγεία της αφήγησης και ζήστε την παρέα με χρυσοπερίστερα – πεντάμορφες, ψάρια – ανθρώπους, άλογα που μιλούν, ποντίκια που παντρολογιούνται, κοκόρια που πάνε ταξίδια, και πουλιά που δίνουν συμβουλές… … πιο φυσική εικονική πραγματικότητα!

Λίγα λόγια για τη Σάσα Βούλγαρη:

Η Σάσα Βούλγαρη είναι πρωτοπόρος της επαγγελματικής νεο – αφήγησης στην Ελλάδα από το 1993. Η μεγάλη αγάπη, ο σεβασμός και οι γνώσεις της σχετικά με τα παραμύθια των Βαλκανικών χωρών σε συνδυασμό με το χαρισματικό αφηγηματικό τρόπο με τον οποίο τα μοιράζεται, την έχουν καθιερώσει ως την πιο γνωστή αφηγήτρια παραμυθιών, μύθων και ιστοριών στην Ελλάδα. Έχει συνάψει πολυετείς συνεργασίες με μεγάλα Μουσεία, με Πολιτιστικά Ιδρύματα, σχολεία και βιβλιοθήκες και έχει επιμορφώσει ανθρώπους που αγαπούν την αφήγηση, σε Πανεπιστήμια αλλά και χώρους ιδιωτικής εκπαίδευσης. Είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει προταθεί δύο φορές για το διεθνές βραβείο παιδικής λογοτεχνίας στον κόσμο-ALMA (Astrid Lindgren Memorial Award).

Ημέρα:

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ώρα:

6:00 μμ με 7:30 μμ

Κόστος: €9

Προκράτηση απαραίτητη. Θέσεις περιορισμένες.

Μάθε περισσότερα εδώ http://www.perivolivari.gr/event/sasa_voulgari/

Περιβόλι στη Βάρη

Κυργίων 15,
Βάρη, Αττικής 16672