Η σύζυγος του 41χρονου που “έφυγε” από κορωνοϊό ξεσπά: «Χάθηκε άδικα. Θα βρω δύναμη για τη μικρή Τζώρτζια»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε μια οικογένεια στον Πύργο όταν μόλις μέσα σε 20 μέρες έφυγαν από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό τόσο ο πατέρας όσο και ο 41χρονος γιος που νοσηλευόταν από τις 2 Μαρτίου στη κλινική covid του νοσοκομείου του Πύργου και πρόκειται για το νεότερο θύμα του ιού στην Ηλεία και ένα από τα νεαρότερα στην Ελλάδα αναφέρει το Patrisnews.com.

«Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί»

Ο αξιωματικός του εμπορικού Ναυτικού δεν αφήνει πίσω μόνο την γυναίκα του αλλά και την κόρη του, ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 2 χρονών.

Η Γεωργία, σύζυγος του αδικοχαμένου Nίκου, με πόνο ψυχής μίλησε στο STAR και τον Κωνσταντίνο Γκελντή και τονίζει πως θα βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια να σταθούν δίπλα στην μικρή Τζώρτζια. «Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά».

«Χάθηκε άδικα ο σύζυγος μου»

«Στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά»
Ο κόσμος της γκρεμίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Μέχρι και τις τελευταίες ώρες επικοινωνούσε με τον άνδρα της και τον περίμενε σπίτι. Έκαναν σχέδια για τους ίδιους και την μικρή κορούλα τους, όταν με το καλό θα επέστρεψε σπίτι. Όμως δεν πρόλαβαν…

«Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες τόσο οικογενειακά, όσο και σε όλα τα επίπεδα. Εμένα ο άνθρωπος μου έφυγε και αυτό δεν αλλάζει ούτε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά! Και βασικά ούτε απλά περιστατικά δεν μπορούν να αναλάβουν, δεν έχουν την υποδομή, δεν έχουν γιατρούς. Όλο το νοσοκομείο λειτουργεί με δυο γιατρούς και για την Παθολογική και για την Covid και για παντού… Δεν το χειρίστηκαν σωστά το περιστατικό και πιστεύω πως ο άνθρωπός μου χάθηκε άδικα ενώ έπρεπε να είχε φύγει για Ρίο».

«Δεν θα περάσει έτσι αυτό!»

Στο τέλος της συζήτησης, η Γεωργία ξεσπά! Δηλώνει ότι ένας άνθρωπος, ο σύζυγός της, έφυγε άδικα και δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι! Πρόσθεσε δε ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη και ήδη δρομολογεί τις επόμενες κινήσεις της. «Ο πατέρας του συζύγου μου ήταν μεγάλος σε ηλικία, είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα γι’ αυτό και δεν τα κατάφερε! Αλλά ο άνδρας μου ήταν μικρός και δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε. Εγώ έχω πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να προβώ και σε περαιτέρω ενέργειες για αυτό που έγινε. Θα προβώ σε μηνύσεις και στους γιατρούς και στο νοσοκομείο και στην διοίκηση απλά περιμένω τον φάκελο».