Η Βίκυ Καγιά τραβά βίντεο τα παιδιά της και εμείς θαυμάζουμε το σαλόνι της!

Η αλήθεια είναι, ότι η καραντίνα περνά λίγο πιο ευχάριστα σε ένα μεγάλο, ηλιόλουστο σπίτι με κήπο, όπως αυτό της Βίκυς Καγιάς, όπως το είδαμε στο story που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και όπως φαίνεται, τα παιδιά της πραγματικά το χαίρονται με την ψυχή τους!

Η απόλυτη Ελληνίδα top model, η οποία περνά όπως όλοι μας ατελείωτες ώρες καθημερινά στο σπίτι με τα παιδιά της Μπιάνκα και Κάρολο, δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινούς τους στιγμές εκεί.

Έτσι, πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τρεις τους να μαγειρεύουν στην κουζίνα του σπιτιού:

Σε επόμενο story, η πανέμορφη μαμά δημοσίευσε βίντεο με τον σχεδόν 3 ετών Κάρολο και την 5 ετών Μπιάνκα που χορεύουν στο μεγάλο και ολοφώτεινο σαλόνι του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας τις οκογενειακές στιγμές τους στο σπίτι:

Δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε, πως όσο χαριτωμένα είναι τα δύο παιδάκια, άλλο τόσο υπέροχος είναι ο χώρος αυτός, με την τζαμαρία περιμετρικά και το γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η αλήθεια είναι, ότι σε ένα τέτοιο σπίτι, η καραντίνα είναι λίγο πιο ευχάριστη!