Ιατρική Διάγνωση: Εδώ θα κάνετε στο παιδί σας το πιο αξιόπιστο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και πλήρη καρδιολογικό έλεγχο

Η υγεία των παιδιών έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή κάθε γονιού. Κάθε ηλικιακή φάση ανάπτυξης ενός παιδιού έχει τις δικές της υγειονομικές προτεραιότητες, ενώ η πανδημία του SARS – CoV – 2 έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες, αλλά και ανησυχίες.

Test SARS – CoV – 2 (RT – PCR) για μαθητές

Με υψηλό αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, όντας διαρκώς στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και συμβάλλοντας στην υγειονομική θωράκιση της χώρας, προσφέρει σε όλα τα παιδιά ηλικίας από 4 έως 18 ετών το τεστ Κορωνοϊού (Μοριακή Μέθοδος RTPCR) σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Το τεστ πραγματοποιείται σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας.

 

Προ αγωνιστικός Καρδιολογικός Έλεγχος

Παιδί και αθλητισμός είναι έννοιες σχεδόν ταυτόσημες, με τον αθλητισμό να προβάλλει ως αξία που οδηγεί έναν νέο άνθρωπο στη δημιουργία μιας σωστής βάσης για καλή υγεία σε όλη του τη ζωή.

Η Αξία του Καρδιολογικού Ελέγχου στον Παιδικό Αθλητισμό

Στο πλαίσιο του προ – αγωνιστικού, αθλητικού ελέγχου των ανταγωνιστικά αθλούμενων παιδιών, βάσει των οδηγιών – συστάσεων της Ομάδας Εργασίας της Καρδιολογίας των Sports της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, οι ελάχιστες εξετάσεις που πρέπει να διενεργούνται είναι:

1. Η κλινική εξέταση

2. Το ατομικό και οικογενειακό ιατρικό ιστορικό

3. Το ηλεκτροκαρδιογράφημα ηρεμίας (ΗΚΓ) και

4. Το υπερηχογράφημα (Triplex) καρδιάς

Σκοπός των προαναφερθέντων εξετάσεων είναι η διαπίστωση της ομαλής λειτουργίας της καρδιάς του παιδιού και η έγκαιρη διάγνωση παθήσεων της καρδιάς, κάποιες από τις οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε αιφνίδιο θάνατο.

Οι παθήσεις της καρδιάς μπορούν να διακριθούν σε δύο κατηγορίες:

• Τις συγγενείς, που οφείλονται στο γεγονός ότι η καρδιά του παιδιού έχει σχηματιστεί με κάποιες ατέλειες (δηλ. το παιδί έχει γεννηθεί με αυτές), και

• Τις επίκτητες, που είναι σπανιότερες στα παιδιά και είναι αυτές που εμφανίζονται σε μια φυσιολογικά διαμορφωμένη καρδιά, κάτω από την επίδραση βλαπτικών παραγόντων αργότερα στη ζωή (π.χ. μικρόβια, ιοί, τοξίνες, φάρμακα, χοληστερίνη, υπέρταση, ακτινοβολία).

Συνεπώς, κάθε μία από τις παραπάνω εξετάσεις ξεχωριστά όσο και όλες μαζί συνδυαστικά, είναι πηγή σημαντικών πληροφοριών, γι’ αυτό και καμία από αυτές τις εξετάσεις δεν μπορεί να σταθεί μόνη της, αντικαθιστώντας τις υπόλοιπες.

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση θέλοντας να συμβάλλει στην εμπέδωση της πρόληψης στον Αθλητισμό προσφέρει ένα πακέτο Προαγωνιστικού ελέγχου για την εξέταση των αθλητών σε προνομιακή τιμή για όλο το χρόνο:

Ο προαγωνιστικός έλεγχος περιλαμβάνει:

• Triplex καρδιάς
• Ηλεκτροκαρδιογράφημα
• Βεβαίωση Αθλητικής Ικανότητας
Και ΔΩΡΕΑΝ Γενική Αίματος

Προνομιακή Τιμή: 30€

 

Μάθετε περισσότερα στο 210 400 1010 και στην ιστοσελίδα
www.iatrikidiagnosigroup.gr

 

Ας γνωρίσουμε τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση

Ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση με παρουσία από το 1991 και με επτά Διαγνωστικά Κέντρα αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους Ομίλους στο χώρο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, εξυπηρετώντας ετησίως περισσότερους από 500.000 ανθρώπους στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής αξιοπιστίας, επενδύοντας σε καινοτόμο τεχνολογία και έχοντας πάντα στο επίκεντρο του τον άνθρωπο.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
 • Ιατρική Διάγνωση Νίκαιας
  Πέτρου Ράλλη 146, Νίκαια, 2165002020, 2167002344,
  E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Κερατσινίου – Πολυιατρείο
  Λεωφόρος Δημοκρατίας 48, Κερατσίνι, 2104014333,
  E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Κερατσινίου
  Λεωφόρος Δημοκρατίας 57-59, Κερατσίνι, 2104001010,Email: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Περάματος
  Λεωφ. Ειρήνης 67, Πέραμα, 2104020056, E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Χαϊδαρίου
  Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 118-120, Χαϊδάρι, 2105323400, Email: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Αχαρναί
  Λεωφ. Αθηνών 26 &Τσεβά, Αχαρναί, 2102400007,
  E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr

 

 • Ιατρική Διάγνωση Κορωπίου
  Αριστείδου & Γκινοσάτη, Κορωπί, 2106628600,
  E-mail: info@iatrikidiagnosi.gr