Σοκ στο Ηράκλειο: Γονείς κλείδωσαν το παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν από το σπίτι

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ένα αγοράκι 8 ετών βρέθηκε κλειδωμένο στην τουαλέτα του σπιτιού σε κατάσταση σοκ. Τις φωνές του άκουσαν γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαρτίου, οι φωνές ενός παιδιού αναστάστωσαν μια ολόκληρη γειτονιά στην περιοχή Μασταμπά του Ηρακλείου. Μετά από τηλεφώνημα, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο και πολύ γρήγορα οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα.

Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το παιδί που ούρλιαζε ήταν ένα 8χρονο αγόρι κλειδωμένο και φοβισμένο μέσα στην τουαλέτα.

Η αστυνομία εντόπισε τους γονείς του παιδιού και τους συνέλαβε, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον η Εισαγγελέας ανηλίκων.

Το μικρό αγοράκι που φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ αναμένεται να δει σήμερα και παιδοψυχολόγος.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι η οικογένεια δεν είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Ο πατέρας στο Αυτόφωρο, η μητέρα υπό ψυχιατρική αξιολόγηση

Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία άσκησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας στους γονείς του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε από αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ κλειδωμένο στην τουαλέτα του σπιτιού του στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, o πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Το ίδιο ισχύει και για τη μητέρα, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προς το παρόν, η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.